Nagyklau2 kérdése:
Sajnos jelenleg roszs anyagi helyzetbe kerültem és várandós vagyok a tb kártyám piros így nem tudom mihez kezdetnek. Hogy járjak így vizsgálatokra stb? Jelenleg nincs 30 ezer forintom de már ideje lenne orvoshoz mennem mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 14:28
21/32 anonim válasza:
Mondjuk alap lenne, hogy mennék abortuszra, nem tennék tönkre kapásból három embert.
22/32 anonim válasza:
20-as, azért, mert nem adják meg. Pont. Ez tény, én is kérvényeztem, ismerősök is, egyik sem kapta meg.
23/32 A kérdező kommentje:
Meg próbálom holnapi nap el intézni és jelentkezni munka nélkülire.
2023. márc. 7. 15:25
24/32 anonim válasza:
Ilyen helyzetben alap, hogy nem szülünk gyereket! Én is az abortuszt ajánlanám.
25/32 A kérdező kommentje:
Jó de ahhoz is el kell jussak orvoshoz!!
2023. márc. 7. 22:11
26/32 A kérdező kommentje:
És amúgy se ajalgatast kértem meg oktatást! Segítséget kértem hogy hogy tudnám el intézni arra érdekes nem jött rendes válasz csak az ajalgatast tartsd meg magadnak köszi szép estét
2023. márc. 7. 22:13
27/32 anonim válasza:
Csomó választ kaptál rá, csak utána írod a kifogásokat, hogy az adott megoldás miért nem jó, tipikus...
28/32 A kérdező kommentje:
Mi tipikus?? Ha nem látsz a dolgok mögé mit magyarázol? Utána jártam mindennek az elmúlt napokban! Egy válsz volt ami értelmes volt és sikerült is vele el intéznem úgy hogy ennyi a többi mint oktatás volt még vélemény amit nem. Kértem
2023. márc. 8. 13:44
30/32 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz igen 10 nap és még kapom postán hogy ingyenes a tb úgy hogy addig meg kell várják. Köszönöm a segíto kommenteket
2023. márc. 8. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!