Nagyklau2 kérdése:
Sajnos jelenleg roszs anyagi helyzetbe kerültem és
várandós vagyok a tb kártyám piros így nem tudom mihez
kezdetnek.
Hogy járjak így vizsgálatokra stb? Jelenleg nincs 30 ezer
forintom de már ideje lenne orvoshoz mennem mit
javasolnátok?
Nem értelek, hogy szülhetsz mások jószándékára alapozva. Eszméletlen nagy felelőtlenség.
2023. márc. 6. 16:15
12/32 A kérdező kommentje:
Örököltem meg nincs a nevemen de idő kérdése. Tehát még van esélyem ezt el intézni köszönöm!
Nem barna a tb hanem piros.
13/32 A kérdező kommentje:
Mi felelőtlenség el gondolkoztam az abortuszon ahogy még gondolkozom is rajta de egyelőre orvoshoz el kéne jussak!
Másik pedig hogy inkább még halnek mint hogy még szülőjem és örökbe adjam!! Fel nevelem bármi áron!
Nincs más megoldás, mint sürgősen rendezni egyszerre a tb-tartozást, és onnéttól magadnak fizetni a havi összeget. Mert viszont orvoshoz muszáj lesz néha járni, és így egyből tudni fogsz, ha kifizeted. ha kell, kérj vkitől kölcsön, vagy esetleg hitel. Gondolom nem olyan nagy összeg a tb tartozásod. Előbb is gondolkodhattál volna amúgy...
2023. márc. 6. 16:20
15/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom egybe ki fizetni.
És kölcsön kérni sincs kitől.
Mire vegyek fel hitelt ha jelenleg nincs munkám.?
Mire hogy sok helyen nem jelentettek be vagy Hog el vesztem a munkám és nehéz másikat találni vagy hogy terhes leszek lehet igazad van de nem vagyok jövőbe látó és nem gondolkoztam ami hiba be látom felelőtlen voltam de sajnos ez van.
De nincs ezekre a kommentekre szükségem hogy gondolattal volna rá még felelőtlen vagy mert ezzel nem segítesz úgy hogy koszi
Nem is kell jósnőnek lenni, hogy tudd, terhes leszel. Ez nem a "kiszámíthatatlan sors", vagy "Isten ajándéka" stb. Már a védekezés nélküli szex pillanatában számíthatsz rá, hogy teherbe esel... Ha nem akarsz gyereket, ha nem tudod még magadnak sem megteremteni az alapokat, akkor nem szexelsz védekezés nélkül. Ennyi a varázslat.
2023. márc. 6. 16:29
Hitelt vehetsz fel fedezetre, pl. jelzálogot a házra, ha már a tiéd, zálogba adhatod az ékszereid, előveheted a párnacihából a megtakarításaidat. Ha ismert az apa, akkor az ő segítségét is kérheted. Eladhatod a felesleges bútorokat, úgyis fog kelleni a hely a gyerek dolgainak.
2023. márc. 6. 17:24
18/32 A kérdező kommentje:
Nem tudok hitelt fel venni és ezt nem is szeretném tovább firtattni.
Az önkormányzati tb érdekel ahogy írtam is.
Viszont ha a nevedre kerül a ház, azt jelezni kell mint változást, és onnantól nem fizetik helyetted a tb-t. Tehát csak úgy lehet megoldani, ha nem a te neveden lesz.
2023. márc. 6. 19:32
A hölgy akinél voltál a kormányablakban mért mondta hogy felesleges intézned mert úgyse kapnád meg? Van vmi egyéb kizáró tényező? Azt is nézik hányan laktok egy helyre bejelentve és a szociális anyagi rászorultságotokat. Átlagolva a kereseteteket.
2023. márc. 6. 19:36
Kapcsolódó kérdések: