Menzeszkor milyen pózban érdemes aludni, hogy ne folyjon ki a vér a betétről?
Figyelt kérdés
2023. márc. 3. 00:30
11/18 anonim válasza:
Bedugod a tampont mint a felnőtt nők, és alszol ahogy jólesik -pózban.
Javaslat: tampont a hüvelyedbe dugd, csomagolás levétele után. Úgy hatásosabb
12/18 anonim válasza:
A 6-os válaszolót még pontosítanám annyival, hogy a menstruációs bugyik direkt úgy vannak kitalálva, hogy a beléjük varrt belső betét is elég, tehát nem kell még abba külön szárnyasbetétet tenni, önmagában is elegendőek.
13/18 anonim válasza:
Tamponnal alszom, ugyanis a betétből mindig! kifolyik. Tök mindegy, milyen márka, milyen hosszú, mekkora a nedvszívója, mennyireszoros a bugyim, 10/9 átázok - oldalt.
Úgyhogy sima normál tampont teszek fel lefekvés előtt, és 6 óra múlva felkeltem magam és cserélek.
Cserébe nem kell minden menzesz 2 ÉS 3. éjszakáján ágyneműt cserélni.
14/18 anonim válasza:
12-es, 6-os vagyok. Attól függ milyen vérzése van. Az én vérzésemhez nem elég a menstruációs bugyi, pedig az erős vérzéshez van. Kinek mi jó.
15/18 anonim válasza:
" tehát nem szimmetrikusak.+ Nem is ezt állítottam, hanem hogy mindkét oldalra hosszabbak a normálnál.
16/18 anonim válasza:
15-ös, akarod mondani szélesebbek? Nem mondanám.
17/18 anonim válasza:
Azt akarom mondani, hogy mindkét oldalra hosszabbak. Ami az alwayst illeti (ez nem a reklám helye) létezik az éjszakai ultra secure night szériájuk, direkt erős vérzéshez: nagyon jó, soha nem volt vele bajom, pedig mindig nagyon erős a vérzésem. vagy szintén jó a libresse goodnight ultra+X-large
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!