Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik hogy a petefészek...

Létezik hogy a petefészek ciszta belsejében van valami?

Figyelt kérdés
55 eves anyumnak rutin vizsgalon vette észre a doki maganrendelesen es azt mondta nem tudja mi az nem latott még ilyet. Szerinte ciszta es benne van egy 9 mm-es valami....elküldte szakrendesre hogy nézzes e meg ott is es szeeinte nem ússza meg a műtétet.25 éve sterilizálva van, még terhességi tesztet is csinált neki a doki mert arra hasonlított amit látott az uh-n...
2023. márc. 2. 17:25
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
De persze negatív lett. 🤷‍♀️
2023. márc. 2. 17:26
 2/21 anonim ***** válasza:
67%

Persze, létezik.

Lehet benne alvadék, ha a ciszta bevérzett. Lehet benne úgynevezett papillarisatio (szolid rész vagy növedék), az általában nem jó jel, pláne, ha több is van benne. Aztán a dermoid cisztában pl. különböző szöveti elemek vannak, leggyakrabban szőrszálak és faggyú.

2023. márc. 2. 17:31
 3/21 A kérdező kommentje:
Ertem, semmit sem talaltuk erről a neten, elegge félek hogy mi lesz most vele. Semmi panasza nem volt rutin vizsgálatra ment..1 valami van benne ami elvileg 9mmes nekem olyan kinézetre mint egy embrió arra hasonlít
2023. márc. 2. 17:53
 4/21 anonim ***** válasza:
Nincs kép?
2023. márc. 2. 17:56
 5/21 A kérdező kommentje:
De, megprobalom feltölteni
2023. márc. 2. 18:10
 6/21 A kérdező kommentje:
2023. márc. 2. 18:12
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem homogén a ciszta. Van benne szolid rész is. További vizsgálatra nem lett elküldve anyukád?
2023. márc. 2. 20:07
 8/21 A kérdező kommentje:
De, a magandoki elküldte a körzeti szakrendelesre. Idős doki es azt mondta nem latott még ikyet. Amugy minden rendben volt. Jovoheten kapja meg a cytologiat es azzal megy a körzeti szakrendelesre. Szerinted nagy a baj? Mennyire veszelyes ez? Ez már daganat?
2023. márc. 2. 21:08
 9/21 anonim ***** válasza:

Így látatlanban semmi biztosan nem lehet mondani. Ne gondoljatok rögtön a legrosszabbra! Jó , ha megy további vizsgálatokra.

Petefészeknek sok fajta daganata lehet. Nem minden rosszindulatú .

2023. márc. 2. 21:52
 10/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nagyon remélem.anya pozitív úgy látom, én nsgyon aggódós vagyok mióta megszületett a fiam. Ilyenkor a cytológia mutathat elváltozást vagy az lehet attól negatív is? Ez a magándoki azt mondta várja meg a cytológia eredményt es azzal menjen a szakrendelésre.
2023. márc. 2. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!