Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anorexiás voltam, 3 hónapja...

Anorexiás voltam, 3 hónapja nincs menstruációm, lassan 4 hónapja. Mikor fog megjönni?

Figyelt kérdés
173 centi vagyok legrosszabb időszakban 45.5 kiló voltam. Most jelenleg 50 vagyok sok evéssel.
2023. febr. 28. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Meg igy is nagyon sovany vagy, valoszinuleg meg hiznod kene hozza. Azt ne kerdezd, hogy mennyit, ez egyeni. De az biztos, hogy itt meg ne allj meg.
2023. febr. 28. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Híznod kell, hogy tartósan-folyamatosan menstruáljál. És megeshet, hogy csak nőgyógyász fogja tudni megindítani.
2023. febr. 28. 14:27
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

De meddig hízzak fel? A drasztikus diéta előtt sem voltam kövér mert előtte is vékony voltam, 52-53 kiló.

2023. febr. 28. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
55-ig meg se állj szerintem...
2023. febr. 28. 14:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben, úgy lesz. De nekem az is jó lenne ha visszakapnám azt a szép vékony testalkatot ami 52-3 kilósan volt, bár tudom hogy az is vékony még nagyon.
2023. febr. 28. 14:47
 6/8 anonim válasza:
28%

Én is voltam ebben a cipőben, nekem közel egy évig nem volt menstruációm sajnos. 10 kiló jött fel, mire újra megjött. Szerintem idő kérdése és ha optimálisan működik a szervezeted

, nem lesz alultáplált akkor neked is szépen visszaáll a hormon háztartásod. Tudom, ennek a lelki oldala sokkal nehezebb de hidd el, sokkal szebb az élet +10-14 kilóval és egészségesen. Kitartást és légy türelmes a testeddel!

2023. febr. 28. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
14%

Minimum 53 kilóig, és anorexiás VAGY - maximum a quasy recovery-ben vagy, ami nem gyógyult állapot.

Nekem 6 éven át nem volt menzeszem, aztán gyógyulás során 50 kilósan megjött (előtte 45-48 kilós voltam) - hálisten hormonális támogatás nélkül - azóta ugyanolyan rendszeres, mint előtte.

2023. márc. 1. 14:13
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Kb egy 0.5 évvel később, miután elérted a normális testsúlya ami olyan 55 kg
2023. márc. 2. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!