Anorexiás voltam, 3 hónapja nincs menstruációm, lassan 4 hónapja. Mikor fog megjönni?
Köszi a válaszokat!
De meddig hízzak fel? A drasztikus diéta előtt sem voltam kövér mert előtte is vékony voltam, 52-53 kiló.
Én is voltam ebben a cipőben, nekem közel egy évig nem volt menstruációm sajnos. 10 kiló jött fel, mire újra megjött. Szerintem idő kérdése és ha optimálisan működik a szervezeted
, nem lesz alultáplált akkor neked is szépen visszaáll a hormon háztartásod. Tudom, ennek a lelki oldala sokkal nehezebb de hidd el, sokkal szebb az élet +10-14 kilóval és egészségesen. Kitartást és légy türelmes a testeddel!
Minimum 53 kilóig, és anorexiás VAGY - maximum a quasy recovery-ben vagy, ami nem gyógyult állapot.
Nekem 6 éven át nem volt menzeszem, aztán gyógyulás során 50 kilósan megjött (előtte 45-48 kilós voltam) - hálisten hormonális támogatás nélkül - azóta ugyanolyan rendszeres, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!