Menstruáció elött fájhat nagyon a mellem? 3 nap múlva kell megjönnie.
Kb. 1 hete fáj nagyon a bal mellem, oldalt és főleg felül.
Van hogy annyira, hogy a fájdalomra ébredek fel.
A hónaljam is érzékeny, az mind a két felén, illetve a jobb mellemnél a bimbó is.
Régen sose volt ilyen menstruáció elött azért vagyok bizonytalan hogy most tényleg a mellem fáj e vagy a mellkasom és valami baj van.
Amit tudni kell.....
Tavasszal már volt egyszer ilyen problémám de akkor csak az volt, hogy bal oldalt csak felül fájt , néha alulról is. De akkor heteken át és nem a menstruáció elött....ezt gyógyszerrel elmúlasztották valami izom gyulladás volt.
Illetve most lassan másfél hete szenvedek bal lábfej szibbadással és vádli görcsöléssel. Trombózist nem találtak, tiszták a mélyvénák, nyáron meghúztam/ bevertem a farokcsontomat, azt mondták az nyom egy ideget.
Ezt most azért írtam le, mert inkább legyen minden leírva. Mert nem kicsit vagyok beszarva, hogy nehogy a szívemmel legyen valami baj.
Tavasszal EKG-t is csináltak , ott nem találtak semmit.
Lányok, asszonyok, kérlek nyugtassatok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!