17 eves vagyok es az ezelotti honapokban pontos volt a menstruaciom! Viszont január 6-7.Én kellett volna megjönnie azóta semmi! (A menstruaciom 2 es feleve van meg kb.) igaz volt olyan is 1 eve h nem nagyon volt pontos.1 honapja 1 napot kesett. (?)
Nem vagyok terhes!
Ha valaki erre gondolna.
10000%-k!
Es kicsit aggodom!!
A ciklusom 32-34 napos. Altalaban…
Volt mar olyan is hogy kesett 2-3-4 napot. Es olyan is volt hogy 2 napig menstrualtam…
De akkor is aggodom hogy miert nem jott meg idoben😭 nagyon aggodo vagyok es tulgondolo szemely…minden kisdolgot tulgondolok. Es tenyleg felek mi lehet az oka?!
Kerlek nyugtassatok meg!
Koszonom nektek elore is!🥰
Ez egy nap késés egyelőre. Nekem 29 évesen is simán van ilyen, pedig már 12 éves korom óta menstruálok. Kb bármi okozhatja, ez még így pontosnak számít. Ha még 2 hétig nem jönne meg, az borítaná kb a rendszert, főleg, hogy csak kb 2 éve menstruálsz.
Ez teljesen rendben van, ne aggódj.
Mi a probléma? Majd 1 hét késésnél pánikolj, egy nap, az nem késés.
De neked ez már a harmadik ugyanilyen, halál pánikolok a semmin-kérdésed.
Ugyanígy vagyok. Már kínomban betettem egy betétet,mert dolgozok estig. Tegnap kellett volna megjönnie.
Valami van a levegőben :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!