Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős menstruációs fájdalomra...

Erős menstruációs fájdalomra mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nagyon erős menstruációs fájdalmaim vannak az első 2-3 napban, sokszor ájulás szélén állok, egész nap fekszek mert mozdulni se bírok a fájdalomtól. Milyen gyógyszert szedjek rá? Vagy ez normális egyátalán? :(

16L

2023. febr. 25. 11:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!:)
2023. febr. 25. 13:21
 12/23 anonim ***** válasza:
36%

7# Igen, nekem is később lett gyerek, már majdnem 30 éves voltam.

Nem tudom miért kellett lepontozni, nem magamtól találtam ezt ki, orvos mondta és így is történt.

Már 47 éves vagyok a gyerekeim majdnem felnőttek.

Nyilván ha a kérdező nem szeretne gyereket az rá tartozik, és anélkül is el fog múlni neki majd idővel.

Kérdező, nem normális hogy neked ennyire fáj, konzultálj több orvossal, hajlamosak elbagatellizálni amit egyedül te érzel. Sajnos én is ezzel szenvedtem, nem vettek komolyan, aztán amikor szülni mentem az nekem meg sem kottyant. Mondom atyaég nekem ilyen erős görcseim voltak sima mensi miatt mint szüléskor? És erre mondták hogy hisztizem?

Ne hagyd magad, menj el több dokihoz, zárják ki ha valami probléma okozza,ha nem találnak semmit, akkor kísérletezni kell a görcsoldókkal hogy neked melyik a leghatásosabb.

6.

2023. febr. 25. 15:19
 13/23 A kérdező kommentje:
El fogok menni orvoshoz!:) köszönöm ezt a sok segítséget, sokat segítettetek:)
2023. febr. 25. 18:42
 14/23 anonim válasza:
39%
Nekem 13 évesen jött meg és nekem minden menzesz maga a szenvedés volt … erős gorcsok derék fajas hányás … ez ment 24 éves koromig amíg nem szültem … utána minden rendben megy már ezt azért írom mert így tudok tanácsot adni h nekem mi vált be … nonspa egyáltalán nem például .. Béres forte fájdalom csillapító és apranax.. de ezek mellett lobalzsammal kentem a hasamat és az segített a legtöbbet .. bárkinek ajánlottam mindenkinek be vált a lóbalzsam! :)
2023. febr. 25. 19:29
 15/23 anonim válasza:
54%
Ja és en voltam vele orvosnál régebben és az orvos nem talált semmit … azt mondta hogy pont bele tartozók abba a kis csoportba akik így vészelik át .. :) apranax + lobalzsam próbáld ki :)
2023. febr. 25. 19:37
 16/23 A kérdező kommentje:
Mindenkepp kiprobalom:) koszonom:)
2023. febr. 26. 06:48
 17/23 anonim ***** válasza:
61%
Nekem a Xilox vált be, de ez mindenkinél egyedi
2023. ápr. 1. 13:14
 18/23 anonim ***** válasza:
55%
Fogamzásgátlót szoktak felírni. Az rendezi ezt a problémát ha nem csak alkalomszerűen fáj hanem mindig problémát okoz nem tudsz tőle dolgozni vagy iskolába menni.
2023. ápr. 1. 13:22
 19/23 anonim ***** válasza:
61%
*elnyomja a problemat, nem rendezi.
2023. ápr. 1. 13:24
 20/23 anonim ***** válasza:
94%

Azért arra kiváncsi lennék akik itt mindenkit nullára pontoztak azok mit ajánlanának fájdalomcsillapításnak ami hatásos is?

Érdeklődve várom a nagyokos banda válaszait!

2023. ápr. 1. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!