Erős menstruációs fájdalomra mit ajánlotok?
Nagyon erős menstruációs fájdalmaim vannak az első 2-3 napban, sokszor ájulás szélén állok, egész nap fekszek mert mozdulni se bírok a fájdalomtól. Milyen gyógyszert szedjek rá? Vagy ez normális egyátalán? :(
16L
7# Igen, nekem is később lett gyerek, már majdnem 30 éves voltam.
Nem tudom miért kellett lepontozni, nem magamtól találtam ezt ki, orvos mondta és így is történt.
Már 47 éves vagyok a gyerekeim majdnem felnőttek.
Nyilván ha a kérdező nem szeretne gyereket az rá tartozik, és anélkül is el fog múlni neki majd idővel.
Kérdező, nem normális hogy neked ennyire fáj, konzultálj több orvossal, hajlamosak elbagatellizálni amit egyedül te érzel. Sajnos én is ezzel szenvedtem, nem vettek komolyan, aztán amikor szülni mentem az nekem meg sem kottyant. Mondom atyaég nekem ilyen erős görcseim voltak sima mensi miatt mint szüléskor? És erre mondták hogy hisztizem?
Ne hagyd magad, menj el több dokihoz, zárják ki ha valami probléma okozza,ha nem találnak semmit, akkor kísérletezni kell a görcsoldókkal hogy neked melyik a leghatásosabb.
6.
Azért arra kiváncsi lennék akik itt mindenkit nullára pontoztak azok mit ajánlanának fájdalomcsillapításnak ami hatásos is?
Érdeklődve várom a nagyokos banda válaszait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!