Barátnőm alhasi fájdalomra, illetve menstruáció előtti érzetre panaszkodik, mi lehet?
11-én jött meg neki és közvetlen utána, 16-án este voltunk együtt, 17-én, illetve 18-án délelőtt.
Olvastam, hogy a beágyazódást követően felléphet hasonló alhasi fájdalom és "különös" érzés, viszont ha azt veszem, hogy szinte szó szerint a menstruáció után voltunk együtt (részben védekezve, részben nem) és egy esetleges "bejutás" után 1.5-2 nappal kezdett el fájni, ezért ezt az eshetőséget ki is zárhatjuk körülbelül ugye?
Több forrást is olvastam és mindenhol egy kicsit máshogy írják, de abban jóformán megegyeztek a lapok, hogy olyan 5 nap kell legalább. Mit gondoltok?
Természetesen el fog menni orvoshoz :) Csak jelenleg nincs rendelés, de a napokban már újra lesz.
Valószínűbb valamilyen gyulladás, mint sem egy esetleges terhesség?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Elvileg lehetséges terhesség is, ha nem védekeztetek vagy nem rendesen. (Nekem éppen így jöttek össze az ikreim, direkt a menzesz után)
De lehet valamilyen gyulladás vagy egyéb is.
Köszönöm a választ, és ugyanilyen tüneteket érzett, már ilyen hamar? Vagy azért több idő telt el?
Előre is köszönöm a választ.
Illetve ha sajnos arról lenne szó, hogy egy nemvárt terhesség indulna el, akkor egyfelől a 120 órás fogamzásgátló tabletta megoldást tudna jelenteni? [link]
Másfelől annak a megállapítása, hogy ilyen hamar bekövetkezett-e, egy nőgyógyásznál megtudható, vagy várni kellene ott is?
A terhességi teszteknél tudom, hogy azért időnek kell eltelnie amíg biztonságosan kimutatható, addig egy nőgyógyász szakembernél nem tudom, hogy rendelkezésre állnak-e olyan eszközök, amik megmondják már most.
Előre is köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!