4 napja késik, már kezdek megijedni?
Sziasztok!
Nem tudom mi a pontosabb, ha menzeszhez, vagy ha ovulációhoz számolok. Ha mensihez 4 nap, ha ovuhoz, mikor barnáztam, 3 nap késés.
Terhességet szinte teljességgel kizárnám, mert védekezünk párommal - óvszer - és mindig ellenőrizzük, plusz neki nehezebb így elmenni, tehát én fejeztem be, de már parázom mi lehet.. annyi jutott eszembe, hogy pár napja igen feszült voltam, mert menzesz előtti hasmenések (nem igazán az, mert napi 1x megyek) jöttek tünetként, én meg hipochonder vagyok és ezen stresszeltem, ne kérdezd, tudom, így működik egy hipochonder agya.. Szóval napok óta megvan a laza széklet, néha derékfájás, depresszívebb hangulat, néha görcs, mikor azt hinném hogy na majd most, de még semmi..
Most meg persze ezen kezdek el rugózni, hogy mi lehet és a legrosszabbak jutnak eszembe, "normál" nőnek a terhesség ugrana csak be.. :D Lehetséges elmúlt napi stressztől ennyit késsen? Eddig vizsgaidőszakoknál volt csak ilyenem de pár napos.
"Nem tudom mi a pontosabb, ha menzeszhez, vagy ha ovulációhoz számolok. Ha mensihez 4 nap, ha ovuhoz, mikor barnáztam, 3 nap késés"
Ezt nem teljesen értem.
Most akkor hogyan is késik? tehát pl. 28 napos szokott lenni a ciklusod, de most a 32. napon vagy? De hogy jön képbe az ovuláció, az már rég kellett neked legyen. A menstruációd első napjától számolod a ciklusod?
Egyébként 4 nap még nem számít késésnek. A stressztől simán lehet, de ha félsz, tesztelj (leghamarabb aktus után 2 héttel tudja kimutatni).
#2 perseze, hogy volt már ovulációm :D
Ápr. 5-6 napokban volt pecsételésem és ovu után 14 nappal jön a menstruáció, ezért kérdeztem.
Amúgy igen, általában 25-28 naposak a ciklusaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!