A mióma gyógyítható vagy a legrosszabbra lehet csak számítani? Hogy nyugodjak meg? Csak sírok.
Ma voltam éves vizsgálaton. Kiderült, hogy miómám van. Az orvos semmi konkrétat nem mondott róla. Kérdeztem, hogy baj lehet belőle? Azt mondta szerinte nem.
Illetve, hogy menjek vissza fél év múlva.
Igaz fájdogált a hasam egy ideje, számítottam rá,hogy gond lesz.
Ráadásul egy kis folyásom is volt. Gondolom a rákszűrés eredménye is rossz lesz...
Délután óta sírok.
Erre nincs valami gyógymód? Csak várjak fél évet ilyen idegben?
Menjek el másik orvoshoz, aki jobban segìt?
Kérlek írjatok tapasztalatokat.
Jóindulatú daganatba elég nehéz belehalni, nyugi. Meghalni a rosszindulatútól szoktak, mert áttéteket ad és ez okozza a bajt. A jóindulatúnak az a lényege, hogy nem ad áttéteket.
Szerintem a műtéttől se kell félned, nem nagy ügy.
Manócska1 kommentelő! Annyira rendes vagy!! Elolvastam a cikket. Köszönöm!
Még eléggé magam alatt vagyok. Meg félek nagyon a rákszűrés eredményétől. Ha abból is kiderül valami, akkor végem...
Beléptem egy facebook csoportba is. Írnak ott vitaminokról, gyógyteákról, de valakinek csak rontott a helyzeten. Nem merek semmit elkezdeni szedni,nehogy ártsak vele. :(
Jó hogy rátaláltál a kérdésemre.
A 75%-os válaszoló aki mindenki lepontozott, nyugodtan írhat hasznos válaszokat. Gondolom otthon vagy ebben a témában és tudsz segíteni. Azért nyomod vadul a pirosat. Grat!
Egyáltalán nem váltogatom a partnereim. A jelenlegi párommal voltam együtt egész életemben csak.
A folyás miatt félek az eredménytől. Mert arra is csak annyit mondott az orvos, hogy van egy kis folyás, na meglátjuk mit mutat a citológia.
Az a baj semmit nem magyarázott el, hogy mi miért van. Mi micsoda. Vagy ami megnyugtatná az embert. Inkább csak megijeszt minden ilyen mondat,hiszen nem vagyok járatos a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!