Mi segített a változókorban?
Szeretnék a hőhullámokra, a feszültségre, ingerlékenységre, hízásra, gyors arc pirulásra ,úgy érzem, hogy egy fél perc alatt megégek.
Valami bevált módszert, gyógyszert gyógynövényt, bármit könyvet. Nagyon drága minden ,nincs pénzem mindent megvenni kipróbálni.
Hasimoto beteg is vagyok, vagyis pajzsmirigy beteg, amúgy működik.
Jó lenne ha ,nem keserítené meg az életem ,ez a szörnyű állapot.
A hajam minősége állaga annyira megváltozott ,hogy nem ismerek magamra.
Ezek közöl a feszültség, idegesség és hízás ellen nekem a rendszeres sport.
Emellett elkezdtem nagyon figyelni arra, hogy mit eszek, cukrot, fehér lisztet, tésztát, fehér kenyeret, édességet elhagytam, sok zöldség, saláták, joghurt, zabpehely, magvak, ilyesmik, és sokkal jobban érzem magam.
Sajnos elsősorban hasra kezdtem hízni, ami SOHA nem volt nálam korábban, de a napi 1 óra sport és a normális étkezés ezt segített megállítani, illetve visszafordítani.
Emellett van a Mecsek Klimax gyógytea, és abból egy liter vízzel reggel leforrázok 3 filtert, állni hagyom 10 percet, és a nap során elkortyolgatom.
800 ft körül van egy doboz, és egy hétig kitart nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!