Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációtol konkrét hasmené...

Menstruációtol konkrét hasmenés lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Akinek kényes téma, ne olvassa!

Ilyenkor gyakran zaklatottabb a hasam, de ha ciki ha nem, konkrétan becsináltam ma tőle.. :D nagyon gáz, ilyenem még nem volt.

Délután még csak pecsételtem, enyhén görcsöltem csak, így volt egy teljesen normális nagy dolgom, semmi szokatlan nem volt. Na utána megindult rendesen a vérzésem estére és görcsölni kezdtem, össze-vissza kutyorgott a hasam és azt éreztem, hogy pukizni kell, de nagyon-nagyon és mintha csak nem az akarna jönni.. Hát jól éreztem. Konkrétan kidurrant belőlem a levegővel, olyan lett a betétem, amikor kimentem.

Jártatok már így menzesz miatt? Ez előfordulhat? Nagyon megijedtem, hogy ez normális-e. Alig jött valami, olyan volt inkább, mint egy nedves puki. Undorodom ilyenkor ezektől..

2023. febr. 13. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
lehet igen
2023. febr. 13. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

A hasmenés tök normális menzesz alatt. A görcsök miatt van.

Az meg hogy bement, így jártál. Másnak is volt már balesete.

2023. febr. 13. 21:50
 3/9 A kérdező kommentje:

Fu megnyugtattatok most tényleg. Az zavart meg, hogy ma már volt nagy dolgom és teljesen okés volt, majd hirtelen estére jött ez.

Gondolom már nem volt minek kijönnie, ezért csak ilyen - már bocsánat - de folyadék/nyálka -szerű jött magában sok sok levegővel.

Még jó, hogy itthon ért. :D

2023. febr. 13. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Igen.
2023. febr. 13. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Sajnos normális.

Legalább a bugyid nem lett olyan?

2023. febr. 14. 06:39
 6/9 A kérdező kommentje:

#5 még az a szerencse betét volt rajtam.. azt fogta meg, különben átáztam volna annyira vizes lett volna a gatyám :DD

De ma reggel is mennem kellett sajnos, rendesen ment a hasam..erősen remélem, hogy csak a menzesz és a hormonok. Vsgy elcsaptam valamivel tegnap, nem tudom. Munkába viszont mennem kell.

2023. febr. 14. 06:57
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Nekem mensikor sajnos gyakran van hasmenesem. :/
2023. febr. 14. 07:58
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Off

ezek szerint éjszakait használsz nappal? Hogy felér a hátsódig?

on

2023. febr. 14. 08:16
 9/9 A kérdező kommentje:

#8 ?:DD

Nem csak éjszakai akkora, jobb esetben minden normális betét.

2023. febr. 15. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!