Menstruációtol konkrét hasmenés lehet?
Sziasztok!
Akinek kényes téma, ne olvassa!
Ilyenkor gyakran zaklatottabb a hasam, de ha ciki ha nem, konkrétan becsináltam ma tőle.. :D nagyon gáz, ilyenem még nem volt.
Délután még csak pecsételtem, enyhén görcsöltem csak, így volt egy teljesen normális nagy dolgom, semmi szokatlan nem volt. Na utána megindult rendesen a vérzésem estére és görcsölni kezdtem, össze-vissza kutyorgott a hasam és azt éreztem, hogy pukizni kell, de nagyon-nagyon és mintha csak nem az akarna jönni.. Hát jól éreztem. Konkrétan kidurrant belőlem a levegővel, olyan lett a betétem, amikor kimentem.
Jártatok már így menzesz miatt? Ez előfordulhat? Nagyon megijedtem, hogy ez normális-e. Alig jött valami, olyan volt inkább, mint egy nedves puki. Undorodom ilyenkor ezektől..
A hasmenés tök normális menzesz alatt. A görcsök miatt van.
Az meg hogy bement, így jártál. Másnak is volt már balesete.
Fu megnyugtattatok most tényleg. Az zavart meg, hogy ma már volt nagy dolgom és teljesen okés volt, majd hirtelen estére jött ez.
Gondolom már nem volt minek kijönnie, ezért csak ilyen - már bocsánat - de folyadék/nyálka -szerű jött magában sok sok levegővel.
Még jó, hogy itthon ért. :D
Sajnos normális.
Legalább a bugyid nem lett olyan?
#5 még az a szerencse betét volt rajtam.. azt fogta meg, különben átáztam volna annyira vizes lett volna a gatyám :DD
De ma reggel is mennem kellett sajnos, rendesen ment a hasam..erősen remélem, hogy csak a menzesz és a hormonok. Vsgy elcsaptam valamivel tegnap, nem tudom. Munkába viszont mennem kell.
Off
ezek szerint éjszakait használsz nappal? Hogy felér a hátsódig?
on
#8 ?:DD
Nem csak éjszakai akkora, jobb esetben minden normális betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!