Erős menstruációs görcstől szédülés, látáscsökkenés, hasmenés?
Az éjszaka felkeltem, és kimentem mosdóba, kiderült, hogy épp megjött, és emiatt fáj iszonytatóan a hasam. Hasmenésem volt, az oké, de közben elkezdett hányingerem lenni,kivert a víz, szédültem, zúgott a fejem. Ami ijesztő volt, hogy csak félig láttam, a tér egyik fele elsötétült, és a fülem is bedugult. Nagyon rosszul voltam. Úgy megizzadtam hirtelen, hogy átázott a pizsamám. Aztán vettem be három nospát és két algopirint, és idővel el tudtam aludni. De így még nem görcsölt a hasam sose, nagyon fájt.
Veletek volt már ilyen? Tudja valaki mi lehet ez?
22L
Szia!
A hasmenés úgymond még normális, az sajnos nekem is van az első 1-2 napon.
De ez tényleg durva, amit leírsz. Nekem egyszer volt csak olyan, hogy reggel leesett a vércukrom és így jött meg ráadásul. Szóval egyszerre fostam, szédültem és remegtem, de tudtam, hogy az attól van. Benyomtam 1 kanálka mézet és egyből jobb lett, utána gyógyszer, mikor elmúlt a görcs, akkor ettem rendesen, helyre jöttem.
De ilyen erős izzadás, elsötétülés, ez elég durva..
Nem tudom, én ezt megemlíteném nődokinak, mert ez sok tünet így egyben.
Bizony,hogy lehet.
Nálam 2-3x volt ilyen,erős hányinger,borzasztó görcs,hasmenés és szédülés.Felálltam konkrétan,és ha nincs ott a szék,el is ájulok,mert szó szerint forgott velem a fal.
Cataflam,Flector por segített,meg utána egy kis alvás..
De akkor azt hittem,a mentő visz el...23/l
Lányok, én nem hiszem, hogy ez annyira normális lenne..
Nekem is fáj az első nap, enyhe hasmenés van esetleg, de semmi más ilyesmi. Értem, hogy mindenkinek különböző, ahogy megéli, de lehet ilyesmivel én nőgyógyászomhoz fordulnék, ha gyakori jelenség.
Én még azzal is megkérdeztem őt, hogy fáj az eleje eléggé, meg megy tőle néha a hasam, de erre azt mondta még belefér. De erős vérzéssel, komoly rosszulléttel nem biztos, hogy okés.
Hát nem tudom, de tegnap meglepetésszerűen előbb megjött nekem a munkahelyemen, még az a szerencsém, hogy nem görcsöltem a megszokott módon, de amint hazaértem.. Görcsölés és futás a wc-re úgy rámjött a hasmenés. Sajnos ma reggelre is az volt, pedig tegnap már vettem be görcsoldót. Szóval indulhatok nospaval és imodiumommal munkába szuper. :D
Ez a görcstől van, ami kihat a bélre is és a hormonok is közrejátszanak ilyenkor. Szerintem előfordulhat olyan, amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!