Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 napja késik, miért?

3 napja késik, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 20 éves lány vagyok. Az utóbbi években kb soha nem késett a menstruációm, ha igen, akkor is max 1 napot. Általában vagy pontosan jön, vagy előbb. Nem szokott extrémen fájdalmas lenni a menstruációm.

Nem szedek fogamzásgátlót.

Szerdán kb úgy éreztem magam, mint akinek meg fog jönni, megvoltak nagyjából a tünetek rá. Tegnap (csütörtökön), nagyon érzékeny volt a mellem is, mára ez sincs. Sőt, a kicsit megduzzadt melleken kb semmilyen más közelgő menstruációra utaló jelem nincs. (Amúgy ahhoz képest hogy máskor mennyire van megduzzadva menstruációkor, most ez kb semmi)

Tuti nem vagyok terhes.

Régebbem kicsit vérszegény voltam, most nem tudom mi a helyzet. Lehet, hogy ez a probléma?

Illetve ezen a héten kicsit kevesebbet ettem, mint szoktam, talán fogytam is...

Nagyon stresszel ez a dolog

2023. febr. 10. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Kevesebbet ettél, stresszel, ki tudja, mi van még az életedben. Simán lehet, hogy ebben a hónapban kimaradt a peteérés, ha olyan időszakod volt, pl. egyetemen egy stresszes vizsga miatti kevesebb alvás, nem jó táplálkozás. Ha csak egyszer marad ki és hasonló indokok elképzelhetőek, még nem kell aggódni, ha rendszer van belőle, akkor viszont el kell gondolkodni.
2023. febr. 10. 23:27
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Normális lehet az is ha nem pontos a menzesz.

Nekem kizárólag szülés után lett nagyjából pontos.

Nincs hormonális problémám és első havi probalkozasbol terhes lettem.

A női test nem egy óramű, a hormonok játéka bármit okozhat.

2023. febr. 11. 00:40
 3/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem vagyunk gépek, még egy hét is előfordulhat ritkán. Nekem mindig nagyon pontos, de 2x volt hogy 5 napot késett a semmiből nekem is.
2023. febr. 11. 01:01
 4/9 anonim ***** válasza:
21%

9 hónapja szedek a fogamzásgátlót még az se állította be nekem pontosra. Van hogy penteken jon meg van hogy vasarnap. Az “igazi” mensi meg ennél is furabb. Nem kell ezen aggodnod. Ha szexeltél de védekeztél es minden okés volt nem vagy terhes se tehat azt is kitudod zarni(tudom nincs leírva a leírásodban csak leírtam)

Meg fog jönni majd. Én volt h a gyógyszer előtt amikor mensiztem elotte 1 hettel ereztem h faj a mellem a fejem stb de volt h semmilyen jel nem utalt ra hogy megfog jonni

2023. febr. 11. 08:30
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
3 nap késés nem késés.
2023. febr. 11. 13:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Akiknek mindig pontos annak igenis késés:)
2023. febr. 11. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
Nem késés... Nem érdekel, ha lepontozol :D
2023. febr. 12. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Itt ki pontozott le mindenkit amúgy? :D

Kérdező, igen, ez "késés" de nem olyan amivel foglalkozni kell. Minél inkább görcsölsz ezen, annál nehezebben jön meg az idegeskedéstől. Lazíts.

Meleg ülőfürdő is segíthet, hogy megjöjjön előbb.

Nekem egyszer egy hét volt vizsgaidőszakban, beparáztam, de megjött végül.

2023. febr. 12. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Késésből is van kettő. Amikor tudod, hogy miért lehetett, meg amiért nem. "Akinek mindig pontos" az gondolom mindig ugyanazt eszi, ugyanakkor kel-fekszik, ugyanannyit alszik, sosem beteg, frontra sem érzékeny, és nem költözött senkivel össze, hogy elkezdjen szinkronizálni. Ha bármelyik picit is valós lehet, akkor bizony elég butaság párnapos késésen aggódni, amikor a ciklus normális időszaka is bőven nagyobb határokkal működik, és teljesen egészséges emberek is esnek azon kívül.
2023. febr. 12. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!