12 napja késik a menstruációm, 6 tesztem negatív. Mennyire bízhatok bennük?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal december 16-án óvszer nélkül voltunk együtt, 2-3 percig tartott, többször is letöröltem a behatolások előtt, majd óvszerrel folytattuk. De viszont nem vagyok benne biztos, hogy nem folyt el az aktus közben. 30 naposak a ciklusaim. Január 12-án kellett volna megjönnie a menstruációnak, 12 napja késik. 6 tesztet is elvégeztem, mind negatívat mutatott. A menstruációk előtt általában fájnak a melleim, kissé görcsöl a hasam. Most csak ritkán görcsöl a hasam, egyéb tünet nincs. 2 hete éreztem, hogy fáj a bal oldali petefészkem, veseteákat ittam, néhány napja már a húgyhólyagom is fáj pisilés után. Antibiotikumot szedek felfázásra. Gyakran stresszelek különböző dolgok miatt, most nagyon aggódom a késő menstruációm miatt. Orvos csak későbbre tud időpontot adni, addig hozzátok fordulok egy kis segítségért. Szerintetek bízhatok a terhességi tesztekben? Tudom, hibáztam, mivel nem szeretnék babát, fiatal is vagyok még hozzá, ezért kérlek ne kövezzetek meg.2023. jan. 24. 11:08
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a betegség miatt késik. Nem hinném, hogy ennyi teszt téved.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem olcsó teszteket vettem, gyógyszertárban ajánlották nekem. Legérzékenyebb tesztek, csak bízom benne, hogy jó eredményt mutatnak
2023. jan. 24. 12:25
3/6 anonim válasza:
A mostani terhessegi tesztek mar nagyon megbizhatoak. Egy darab tul koran tevedhet, de igy szinte kizart.
4/6 anonim válasza:
Ja, es psziches okokbol keshet menstruacio. Legtipikusabb, mikor egy rettegett szajsebeszeti beavatkozast ugy kellett idoziteni, hogy menstruacio utani idoszak, mikor nem verzekeny az ember. Erre ket honapig nem jott meg.
5/6 A kérdező kommentje:
Rengeteg dolog miatt stresszeltem, főleg most, hogy késik is. Bízom benne, hogy a felfázás és stressz miatt késik, mert azért 6 teszt nem mutatna véletlen negatívat.
2023. jan. 24. 14:39
6/6 A kérdező kommentje:
Na ahogy észrevettem, ma egy kicsit érzékenyebbek a melleim is és a hasamban is van időnként szurkáló érzés. Remélem ez már jó jel!😅
2023. jan. 24. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!