A barátnőmnek hogyismondjam büdös a lába?
Figyelt kérdés
A barátnőmek mondjuk ki nyíltan nagyon büdös a lába. Már szólva lett neki régen de mindig annyit mond hogy minden nap megmossa és sajnálja de nem tud mit tenni vele. De mostmár nagyon zavar mert nagyon büdös neki. Nem olyan sajtos Chitos büdös láb szag hanem sokkal büdösebb. Orvoshoz nem akar menni vele mer szégyenli nagyon. Mondjatok már valami jó házi praktikát gyógymódot.2023. febr. 9. 22:17
11/19 anonim válasza:
A pamut is büdösödik ugyanúgy ráasásul nyirkos hideg szar!
Géprongynak való....
12/19 anonim válasza:
Milyen cipőket meg zoknikat hord?
Netán nylonharisnyát zárt cipővel?
Mert akkor ne csodálkozzon senki, hiába csini, ez ezzel jár sajnos. Nekem is ilyen a munkahelyem, iszonyatos lábszagom volt, főleg nyáron ezek miatt. Én azt csinálom, hogy nem ebben jövök-megyek, hanem bent öltözöm át és persze naponta mosom meg lábdezodort használok, mert amúgy mást nem nagyon lehet csinálni.
13/19 anonim válasza:
Valódi bőr cipőt kell hordani, és pamutzoknit, nem nájlonharisnyát. Szerintem tutira az egyik a ludas. A műbőr cipők nem szellőznek, mindenkinek belebüdösödik a lába, ha sokáig ilyen van rajta.
14/19 Egy ember4 válasza:
Én meg szagolnám a talpát hogy meg lehesen bizonyodni kb milyen az ügy a helyedben de ha meg engedi meg teszem helyeted😉
15/19 anonim válasza:
Női lábszag szerintem nem lehet olyan borzalmas mint bizonyos férfiaké! Jó persze a hajléktalanokat inkább hagyjuk! Az tény egyébként hogy nőknek is lehet erősebb lábszaguk időnként (különösen a balerinás, magassarkús izzadtság tud elég érdekes szagot árasztani) de szerintem nem olyan borzalmas mint bizonyos férfiaknak!
16/19 anonim válasza:
Mindenesetre én nekem a jó kis balerinás lábszag a legjobb!!!
17/19 anonim válasza:
Gyakori ecetes lábfürdő, a zoknikat, cipőket, papucsokat is ki kell fertőtleníteni a visszaferrtőzes miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!