MI a véleményetek anyumnak vagy nekem van igaza?
Mivel gyereknőgyógyászhoz mentek, feltételezi, hogy szűz vagy még.
Egyébként is, egy új páciensnél nem úgy kezdi a doki, hogy "hopsz, fel az ágyra, szét a lábat és nézzük meg!" Leültök, megkérdezi a panaszodat, mikor volt az első menzeszed, élsz-e nemi életet stb. Ha jó orvos (de miért ne lenne az?), elmondja előre, hogy mit fog csinálni, miért, mivel. Szólni fog, ha valami esetleg kellemetlen lehet.
Egyébként szüzeket a végbélen keresztül szoktak vizsgálni. Kenetet pedig a hüvelynyílástól is tud venni.
Ne aggódj, semmi gond nem lesz, kezeltek egy problémát, és ha rendszeresen jársz, megelőzhetsz egy rakás másikat.
Anyukádnak üzemem, hogy jól ki fogják röhögni, ha feljeleni. Nem megront, hanem megvizsgál, ezért kapja a fizetését. Nem kell aggódnod, a szüzességednek semmi baja nem lesz, attól még szűz maradsz. Akkor leszel nem szűz, ha egy fiú berakja a farkát. Amíg ez nem történik meg, te szűz leszel. Üzenem a kedves mamámak ezt is.
Vizsgálat. Kb. 2-3 percig tart, általában 2 ujjal benyúlnak a másik kezükkel a hasadat nyomogatják kivülről, így tapintják ki a méhedet. Aki szerint ez kellemes érzés, hazudik, de nő vagy, el kell viselni az egészséged érdekében. Éles fájdalomra nem kell számítanod, inkább feszítő érzés. Ez történik, ha rendesen vizsgál.
Olvastam történeteket, hogy szűz lányokat végbélen keresztül vizsgálnak, de nekem soha nem volt ilyen tapasztalatom (szerencsére). Szerintem te is jobban jársz, ha normálisan vizsgálnak meg.
Minden esetre szólj az orvosnak, mikor bemész, hogy még szűz vagy, és kérd meg, hogy a vizsgálat előtt mondja el, mit fog csinálni.
Bő szoknyában menj, akkor elég, ha leveszed a harisnyát és a bugyit, nem leszel meztelen. Felfekszel és felhajtod a szoknyát, a vizsgálat után pedig rögtön lehajtod.
El tudom képzelni, hogy mégsem vizsgál meg, csak elküld ultrahangra, mert azzal látni igazán beléd.
Ha nem túl jó orvos, azt is el tudom képzelni, hogy nem is csinál semmit, csak ír görcsoldót meg fogamzásgátlót (azt szoktak, mert csökkenti a görcsöket meg a vérzést). Na anyukád ettől fog igazán kiakadni! :))))
Amúgy ha idegesít a jelenléte, kérheted, hogy küldjék ki, amíg vizsgálnak, csak ezt is mondd a dokinak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!