Szeretnék tampont használni de félek, mit csináljak?
Tini lanyok annyira szeretnek ettol felni, de valahogy az nem jut el a koztudatba, hogy ez a betegseg baromi ritka.
Es, csak hogy tovabb menjek, el lehet kapni tampon nelkul is, mivel asszem egy baci okozza 🤷♀️
Szoval lehet felni, de minek, ugye.
Szerintem otthon tegyél vele egy próbát.
A TSS-t csak kötelező előírás miatt kell írják, csak mellékesen, apróbetűvel, gondolod, hogy a tamponok gyártóinak, forgalmazóinak előnyös volna marketing szempontból, hogy egy halálos betegséggel ijesztgessék a lehetséges fogyasztóikat?! Ugyan már...
Annyi, hogy ha feltettél egyet, akkor meg kell várnod míg megtelt vérrel, akkor jön ki könnyen. Illetve csak vérzés alatt szabad próbálni/használni.
Amúgy nem tudom, milyen betétet használsz, de ott se normális, hogy "tócsában ülsz". Vagy nem cseréled elég gyakran, vagy nem jó minőségűt használtál. Szerintem amit próbálj ki azok az Always betétek, azok tényleg beszívják a folyadékot, a narancs-kék normál, és a lila platinum biztosan jó, a rózsaszín sensitive-t még nem próbáltam.
Semmi okod nincsen a TSS-től tartani, amíg normális higiéniés körlmények között cserélsz 5-7 óránként.
Mellesleg aki TSS-t kap az NEM a tampontól, hanem a felhelyezés közben felküldött fene tudja milyen piszoktól (pl vannak akiknek luxus a kézmosás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!