Tampont szeretnék használni, de nem megy. Mit csináljak? Fontos! SOS
Lehet lepontozni, de:
én nem mennék el hétfőn az aquaparkba és NEM HASZNÁLNÉK (főleg 13 évesen)tampont. Válaszd a betétet hidd el jobb.
Én nem szeretnék ünneprontó lenni de így is átvizesedik a tampon, és átereszt.
Ez egy strandon még nem olyan feltűnő, de az aquaparkban elég durva.
Arról nem is beszélve hogy szűzen (mert remélhetőleg még az vagy) elég kellemes érzés lesz a háromszorosára duzzadt cuccost kirángatni magadból ha most sem akar felmenni.
Szerintem jobb lenne most kihagyni a fürdőzést.
Értem hogy a barátnőid szerint, de feltehetőleg a magam 23 évével kicsit tapasztaltabb vagyok mint a barátnőid :))
A tampon nem játék. Egy csomó hátulütője van, de most nem ez a lényeg.
Ha nem megy nem érdemes erőltetni, pláne nem így, mert nem viccből mondom: háromszorosára duzzad.
Ha nem hiszed próbáld ki a csapnál.
Nem hiszem hogy megérné az aquapark hogy a nőgyógyász szedje ki belőled azt a sz@rt.
El kell fogadni, nem mindenkinek egyformák a méretei. Még gyerek vagy, a tampont pedig felnőtteknek tervezték.
Ha véletlenül sikerül felhelyezni úgy hogy nem kényelmetlen van esély, így semmiképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!