Tampont szeretnék használni, de nem megy. Mit csináljak? Fontos! SOS
Figyelt kérdés
13L vagyok. Tegnap este jött meg. Már régebben is próbáltam tamponozni,de akkor sem sikerült. Hétfőn aquaparkba megyünk a suliból és csak ez lehet a megoldás. Már minenhogy próbáltam,de nem tudom feldugni. A barátnőmek sikerül,nekem miért nem? Anyu azt mondta,segít szívesen,de az olyan ciki. Mit csináljak? Írjatok köszi2013. márc. 16. 10:29
11/19 A kérdező kommentje:
Milyen póz a legjobb?Állva nem megy. Nem merem megkérdezni anyut,pedig mondta,hogy segít,csak nem tudom hogy értette,úgy meg gáz. Azért szeretném ma próbálni,mert szerintem elég erős az első napon.
2013. márc. 16. 11:35
12/19 anonim válasza:
Attól, hogy a barátnéd tud tampont használni, nem jelenti azt, hogy Neked is feltétlenül tudni kell! Van aki tud, mert olyan a szűzhártyája, van aki nem tud.
13/19 anonim válasza:
Amíg szűz voltam, én sem tudtam tampont használni. Szinte az összes barátnőmnek ment, nekem nem. Ne erőltesd.
14/19 anonim válasza:
Kedves kérdező... tudod a hülye a saját kárán tanul az okos a másén... döntsd el Te melyikbe tartozol, de a hozzászólásaidból én az elsőre tippelek. Neked aztán magyarázhat az ember. Akkor meg minek kérdezel? Úgyis ezt akarod hallani: Dugd fel erőből nem baj ha fáj, az sem baj, ha megsérül a hüvelyed majd a nődokinál sokkal jobb lesz kezelésekre járni. Te még nagyon gyerek vagy. Szegény anyukád ha tudná, hogy itt érdeklődsz ahelyett, hogy esetleg vele megbeszélnél és hallgatnál az okos szóra!
15/19 A kérdező kommentje:
Sikerült :) Köszi a segítséget, nem is volt nehéz,csak én voltam béna. Az előzőnek üzenem,hogy nem azt akartam hallani amit írtál,hanem normális választ.
2013. márc. 16. 12:47
16/19 anonim válasza:
Viszont arra tényleg figyelj, hogy NE csúszdázz, ahogy az egyik válaszoló már írta: felmegy a víz, és ereszteni kezd, saját-és elég égő- tapasztalat.
17/19 A kérdező kommentje:
Már szinte gyerekjáték a csere. De szerintem nem fogok vízbe menni. Köszi a válaszokat.
2013. márc. 16. 21:03
18/19 anonim válasza:
Akkor minek volt ez a nagy felhajtás? Nyugodtan szolgálták volna Anyukáját, nincs ebben semmi ciki!
19/19 A kérdező kommentje:
Semmilyen nagy felhajtás nem volt,csak segítséget kértem,mert ez az oldal ezért van,ha jól tudom.
2013. márc. 17. 07:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!