Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnék kijönni az...

Hogyan tudnék kijönni az evészavaromból, és hogyan tudnám magam mögött hagyni az egészet?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm szépen, ha végig olvasod!

Hozzátok fordulok mostmár, nem fogyókúra miatt, hanem a gyógyulás útjára térés miatt..

Sosem voltam kövér. Október eleje óta egy trauma hatására diétázni kezdtem 54-55 kilorol indultam 173-174 cm-hez. Először csak 50 akartam lenni, utána már 49 és így tovább... Először csak kevesebbet ettem, utána már attól a kevestol is bűntudatom volt, volt hogy 1-2 napig egyáltalán semmit sem ettem, a legtöbb 4 nap volt.

Most ott tartok hogy már kórosan alultáplált vagyok, és az a baj hogy nekem ez sikerélménynek minősül.

Mostmár szeretnék ebből kijönni csak az a probléma hogy már nem megy. Egyre lentebb akarom vinni a súlyom, ami már így is kevés. Sokáig nem volt rendes testkepem és kövérnek láttam magam, két hete már látom a soványságom. És saját akaratom ellenére valami belső dolog azt mondja, hogy: oké, lefogytál, sovány vagy, de miért ne lehetnél ennél is sovanyabb?

Volt egy nagyjából 10 napig tartó időszakom dec.31 től kb január 12-ig, hogy megpróbáltam rendesen enni, ettem is, nem keveset, volt hogy 2000-3000 kalóriát is bevittem egy nap. Egy hétig nem álltam mérlegre. Utána kövérnek láttam magam, ráálltam a mérlegre és a kaja súlya miatt 48.5-öt mutatott, megijedtem, mert rendes éves előtt kevesebb voltam és úgy fogtam fel hogy híztam. Azóta újra diétázok, súly szempontból most vagyok a legmélyebb ponton.

MÁR NEM AKAROM EZT AZ EGÉSZET, ELEGEM VAN HOGY HÓNAPOK ÓTA ÁLLANDÓAN ÖNKONTROLL ALATT VAGYOK, NEM TUDOK EGY JÓT ENNI, MÁSOK TESTÉHEZ HASONLÍTOM MAGAM, NEM TUDOK NEM ARRA GONDOLNI HOGY MENNYIRE SOVÁNY AKAROK LENNI A KÖVETKEZŐ HÉTEN.

Már nem akarom ezt, tönkrement az életem, leromlott a tanulmányom, és ob minden

Segítsetek kérlek valami jó tanáccsal, szeretnék újra egészséges lenni mentálisan, szeretném nem számolni állandóan a kalóriákat, szeretnék olyan életvidám lenni mint egy éve 56-57 kilósan.:c

2023. jan. 22. 10:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Ez már nagyon jó hír kérdező, csak így tovább, ezt tartsd be mindig és minden rendben lesz, meg fogsz gyógyulni
2023. jan. 25. 05:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezt én se értem, de jó lenne, ha normálisan lennének pontozva a válaszok, 5-ös fokozatom volt, és néhány napja marcsak 4-es:)

2023. jan. 25. 05:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Te erre még nem állsz készen, ez csak fellángolás amolyan pillanatnyi "elegem van mostmár" érzés
2023. jan. 28. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!