Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mi lehet a bajom?

Szerintetek mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 eves lany vagyok, es a tuneteim kb. 3 eve kezdodtek gyakori pisilessel. Nem tulajdonitottam neki nagy figyelmet (nem ittam sokat, ezert volt erdekes). Ezutan kb fel evre ra elkezdodott sokkal tobb folyasom lenni, ami sargas szinu volt, mostanaban neha veres is (meg akkor is, ha eppen nincs meg). Gyakran viszketett, es piros is volt a nemi szervem kornyeken (ez jelenleg lecsokkent, de a folyas ugyanugy megvan). Tovabba kb. 1 eve kezdett el nagyon durvan mozogni az ideg a testem minden pontjaban. Tudom, hogy ez normalis, es hogy ideiglenesen a kimerultseg es a faradtsag is okozhat ilyet, de sajnos nem mult el. Fokent a labamban van, amin a kisujjamat magatol is mozgatja. Stressz helyzetre fokozodik, es olyankor nehezen is veszem a levegot. Kb 2 honapja pedig gyakran faj az alhasam. Gyakran vagyok faradekony es lehangolt is. Es egyebkent meg szuz vagyok, szoval a nemi uton terjedo betegseg kizarva.

Voltam nogyogyasznal, nagyon soknal, de senki se vizsgalt meg rendesen. Felirtak nehany gyogyszert vizsgalatok nelkul, hogy hatha segit… hat nem segitett. Valakinek van valami otlete?

2023. jan. 20. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

1. Vas pótlásra és egyéb vitaminokra figyelj"

2. Magán nőgyógyászhoz menj el azzal, hogy hüvely/méhszáj tenyésztést szeretnél.

3. Magán laborba menj el vizelet tesztet csináltatni.

4. Szedj ásványi anyag kiegészítést is, az ideg mozgás, amit írsz, általában ásványi anyag hiány.

2023. jan. 20. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
28%

Kenetet kéne a nőgyógyásznak csinalnia. Menj vissza és ne fogadj el gyógyszert úgy, hogy nem tudják mi okozza a sárga folyást. Lehet fertőzés, ami felszállt már a petefészkekhez, mert nem igazan volt rendesen kikezelve. Ezt komolya kéne venni.

A stressz inkább pánikszerű... ezen pszichológus tud segiteni. Több problémat hagytál megoldatlanul, valahol el kell kezdeni..

A másik meg vérkép, és vizelet kimutatja a gyulladást. Egy altalanos laborra a házi orvos is be tud utalni.

2023. jan. 20. 21:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Rendben, koszonom szepen! Kicsit mar el vagyok keseredve ezzel kapcsolatban, mert egyik orvos se tudta megmondani, hogy mi bajom van. Egy ido utan pedig mar megszoktam a tuneteket(ami tudom, hogy nem jo dolog es idovel csak egyre tobb lett.) Azert zavar megint, mert kb az osszes sokkal eroteljesebb lett, picit sok a stressz, gondolom ezert. De stresszmentes idoszakban is ugyanugy megvoltak, csak kevesbe intenziven.

Pszichologusnal mar jartam nagyjabol 3-nel, es egyik se tudott segiteni.

2023. jan. 20. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!