Elkaphatom a HPV vírust, lehet méhnyakrákom?
Azért a méhnyakrák legtöbb esetben a HPV-től alakul ki. Mivel neki is te voltál az első, nem tartom valószínűnek, hogy elkaptad. Illetve ugye nagyon sok fajtája van ennek a vírusnak, élete során a legtöbb ember találkozik vele, de fiatalabb korban nagyobb eséllyel győzi le az immunrendszer.
Szűrésre ettől függetlenül érdemes évente elmenni, mert más probléma attól még adódhat.
8# Te miről beszélsz? Miért nem hiteles forrás egy orvos honlapja? Igen, tudom, bőrgyógyász, de úgy van az államiban is, hogy bőr-és nemibeteg gondozó. Ha szerinted hülyeséget írnak, akkor náluk reklamálj.
Másfelől meg ki a csuda mondta, hogy ne menjen/menjünk szűrésre vagy hogy a strandról szedjük össze csak? Mert én nem. Pont ellenkezőleg, azt írtam lényegében (még mindig a 4-es ill. 6-os), hogy attól, hogy csak egy szexuális partnere volt és mindketten elsők voltak a másiknak, még nyugodtan elkaphatja, mert például nem csak nemi úton kapható el, és idézem magamat "Szűrésre mindenképpen érdemes menni." Az, hogy a 7-es közben miket írt, arról nem tehetek.
“ Azért a méhnyakrák legtöbb esetben a HPV-től alakul ki.”
Ezzel gyakorlatilag azt sugalltad neki, hogy felesleges, oedig csak szimplán ordas nagy tévedés ez és felelőtlenség ilyet leírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!