Mi okozhatja? Holnap délután megyek nőgyógyászhoz, de megöl az ideg. Második alkalommal fordult elő 3 napon belül, hogy együttlét után pecsételő vérzésem van. Mivel google jó barátom, olvastam, hogy a méhnyakrák tünete is lehet.
Figyelt kérdés
1 éve voltam rákszűrésrn.2022. nov. 1. 23:24
1/5 anonim válasza:
Méhszájseb volt nekem ilyen tünettel. Valami ecsetelőt kaptam rá, úgy rémlik, havi négyszer kellett mennem (heti 1*)
Nem lesz semmi baj, nyugi. A mehnyakrák évekig alakul ki. Ha rendszeresen jársz szűrésre, akkor időben el fogják kapni. Még a rák megelőző állapotot a citologia kimutatja.
2/5 anonim válasza:
Nekem is méhszájsebtől volt. Végül fagyasztás oldotta meg.
3/5 anonim válasza:
Nekem is méhszájseb okozta. Lézerrel és fagyasztással kezelték. 1 év alatt nem lesz olyan méhnyakrákod, hogy vérezzen, évek alatt alakul ki és tüneteket csak a végén okoz. HPV-d van?
4/5 anonim válasza:
A google-ban a fejfájás is agyrák tünete :D
Nekem felhorzsolástól fordul elő időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!