Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tünetek már a terhesség 4....

Tünetek már a terhesség 4. hetében? Szorongás?

Figyelt kérdés

Naptár szerint ma vagyok 4 hetes terhes.

Alapbetegségem: szorongásos panikzavar.

Az utóbbi 3-4 napban már magasabb a pulzusom. Létezik hogy már ilyen korán megnő?

A szorongásom felerősödött, amire amúgy escitilt szedek 3 éve. Elvileg biztonságosan szedhető, de én elkezdem csökkenteni.

Ma reggel arra keltem, hogy pánikrohamom van. Már régen nem volt ilyen.

Más is szorongott a terhesség alatt? Még nagyon az eleje, egy éve volt üres petezsák miatti missed ab műtétem.

2023. jan. 18. 16:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

10

Most mondod, hogy 4 hetes terhes vagy, de már pánikrohammal ébredsz, magas a pulzusod stb.

De igen, "olyan" fajta vagy.

2023. jan. 18. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
42%

1. 4 hetes terhesség nincs

2. már! pánikolsz

3. a gyerekedet tönkre fogod tenni, ezt már most megmondom

Nem értem, miért vállalsz gyereket mentális betegséggel - nem érdekelnek a hülye "érveid", az én kedves szülőm OCD-je és pánikbetegsége tönkreb...ta az életemet, míg otthon éltem.

2023. jan. 19. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
42%
Hűha. Nem olvasok sok jót erről a gyógyszerről, de az orvosoddal kéne megbeszélned, mikor csökkentheted az adagod, vagy mikor hagyhatod el. Nem önhatalmúlag. Én a pozitív teszttel a kezemben kopogtam volna a doki ajtaján, hogy akkor most holnaptól mi legyen...
2023. jan. 19. 15:00
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek, inkább elfogadom Czeizel válaszait és más genetikusokét, akik szerint lehet szedni és sok kismama viszi végig gyógyszerrel, amit majd az utolsó trimeszterre elhagynak, de van aki nem tudja és semmi baja se a babának se az anyának.

És nem fogom tönkre tenni senkinek sem az életét. :)

Toxikus egy hely ez a gyakori kérdések.

2023. jan. 19. 16:00
 15/15 anonim ***** válasza:
25%

Nem toxikus, egyszerűen jellemző, hogy a neked nem tetsző, reális válaszokra megsértődsz.

EZ a mentalitás a toxikus :(

2023. jan. 20. 12:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!