Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire ciki 30+ évesen...

Mennyire ciki 30+ évesen pelenkát hordani?

Figyelt kérdés

Két év után először jött meg a menzeszem. Iszonyatosan erős, nappal 1,5 óránként cserélem, éjszaka értelemszerűen átázom. Tettem be vastag betétet, de amint felkelek elmozdul és átázok.

Maradt szülés utánról bugyipelenkám, de annyira kínosnak, öregesnek, nőietlennek érzem (szülés után ia feszengtem benne). Szívem szerint használnám, de még a férjem előtt is kellemetlennek tartom. Mennyire elterjedt ennek a használata?

2023. jan. 16. 08:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
28%

6-os és 9-es válaszoló!

Újabban itt a nők egészsége kategóriában valakik notóriusan lepontoznak minden választ. Valószínűleg ugyanaz csinálja. Ha megfigyeled, mindenhol pár 75%-os a lepontozó. Meg újabban mostmár van egy 79%-os is. Nem kell velük foglalkozni, valakik így élik ki a frusztrációjukat.

Amúgy ha nem indiszkrét kérdés, miért nem az Alwayst vagy a Libresse-t használod a Naturella betét helyett? Szerintem a Naturella elég rossz minőség, konkrétan nem felszívja a vért, hanem lepergeti magáról, végigfolyik rajta úgy, hogy bele szinte semmi nem kerül. Azt nem csodálom, ha óránként cserélni kell.

Ellenben az Always nagyon sokat bír, főleg a lila csomagolásos platinum. Van belőle pamutos is (rózsaszín), bár azt még nem használtam, én általában a kéket használom, kérdés, de ugye van akinek probléma a műanyag felületű betét.

2023. jan. 16. 18:52
 12/12 anonim ***** válasza:
28%

Túl drága. Meg nekem annyira erősen jön,hogy így is,úgy is cserélnem kell óránként. Azért meg sajnálom azt a pénzt.

De kipróbálom majd, egyszer hogy milyen. Régen évekig csak Alwayst használtam. Tudom, hogy jó.

2023. jan. 16. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!