Ha olyan tampont/betétet vesztek, ami nem válik be, mit csináltok vele?
Van olyan ami nem vált be itthon. Mit kell vele csinálni? Ti jártatok már úgy, hogy valamelyik tampon vagy betét nem vált be minőségileg vagy méretileg?
Ilyenkor mit csináltok vele? Elhasználjátok ugyanúgy, kényszerből, vagy inkább kidobjátok felhasználatlanul a csomag maradékját?
Vegul elhasznalom, de ennek 2 modja van.
Az egyik, hogy berakok a taskaimba 1-2 darabot. Lehet, hogy 1 evig ott lesz, de az is lehet, hogy nehany heten belul a legrosszabb pillanatban jon, amikor vegkepp nem szamitok ra.
A masik lehetoseg, hogy azzal kinlofom vegig azt a menstruaciot, aztan soha tobbe nem veszek olyat.
Elteszem vészhelyzetre a táskámba. Többnyire inkább úgy fogy el, hogy valakinek hirtelen kell, és akkor segítek.
Bár hozzáteszem, én többnyire kelyhet használok
Én is kelyhezek, de a betét-tampon időszakban úgy oldottam meg, hogy a nemjó betétet a már tisztuló vérzés ideje alatt használtam. Vagy ovulációs folyásnál. Az előbbi olyan kevés, hogy végülis nem volt gond, hogyha mellé folyik. A második pedig annyira nem zavaró, mert szintén nem folyik annyi, hogy nagyon zavarjon a bugyimon. De azért jó volt, hogy felfogta őket a betét.
Tamponból nem találkoztam még rosszal, de ami az utolsó adagból maradt, azt beleburítottam a táskámba. Ha akkor jön meg, amikor házon kívül vagyok, akkor jó, ha van egy kis diszkrét, könnyen tárolható eszköz a táskámban, ami be van csomagolva.
A kehelyezhez nekem csak egy kis textilbatyu van, azt nem szívesen teszem a táskámba. Így van benne tampon.
Néha a lányok is kérnek tőlem. Betétet, tisztaságit már egyáltalán nem tartok, számomra egy szörnyű dolog. 🙈 De az egyenként becsomagolt betétet tovább lehet adni vagy ha fogadsz lány vendégeket, egy kiskosárban be lehet rakni a mosdóba és megmondani nekik, hogyha kell, akkor ott van, használják nyugodtan.
Vagy berakni tatyiba és elosztogatni annak, akinek kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!