Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mosható betét kamasznál?

Mosható betét kamasznál?

Figyelt kérdés

Mosható betétet szeretne egy kamasz rokonom és én is elgondolkoztam,hogy talán én is beszerzek egyet, egyben segíteni is szeretnék neki ezzel a kérdéssel.

Szeretném tudni, hogy akinek ilyenje van az milyen márkát használ? Mi az ami használ és melyik az a márka amelyik nagyon nem vált be? Mire kell figyelni mosható betét választásakor?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2023. jan. 9. 22:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, netről rendeltem valami noname betètet. Adtak hozzà vìzhatlan pul tasakot.

Csak tisztasàginak/alkalmi kiegèszítèsnek hasznàlom kehely mellè. A kehely szuper, nekem szülès utàn èpp az edzette vissza az izmaim, ùgyhogy nem igaz, hogy àrt az izmoknak. Lehet kapni tini mèretet is, èn huszonèvesen kezdtem hasznàlni.

Mèg valami, szàrítógèpbe nem kerülhet a betèt, tönkreteszi a vìzhatlan rèteget.

2023. jan. 10. 10:25
 12/23 A kérdező kommentje:
Kehely is jól hangzik,vajon jobb mint a tampon,nem kényelmetlen? Tudom ez sok kérdés,de szeretném ezeket kipróbálni.😅 Elsőre biztos ijesztő lesz kipróbálni,azon fogok agyalni vajon átáztam-e. Kamasz rokonom tuti bátrabb lesz nálam.
2023. jan. 10. 11:20
 13/23 anonim ***** válasza:
31%

Ez nem olyan amiből neked kellene bevásarolnod!

Adj neki pénzt rá!

Nem mindegy, hogy milyen bugyit hord, mekkora "terpeszűt" (érdemes lemérni, hogy ne csúszkáljon, ahogy itt írták), milyen vérzéserősség, milyen hossz.

Emillából pl: többet vettem, de a keskenyek nekem nem voltak jók, "pedig" nem vagyok vastag. A széles hosszú betéteit szeretem.

Plusz végül az alis mensibugyikat sokkal gyakrabban hordom, mint a magyar betéteket, bugyikat. Az jobban bejött.

2023. jan. 10. 11:25
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem az anyja vagyok,így nem én veszem meg neki😅

Egyrészt én is szeretném ezt kipróbalni és max az infókat osztom meg vele,hogy milyen oldalakra menjen, mit mérjen le stb( lévén ezeket csak ő tudja mint bugyi méret, vérzés erősség), itt viszont hasznos tanácsokat kaptam ,köszönöm a válaszokat. 😊

2023. jan. 10. 11:32
 15/23 anonim válasza:
100%
Ha moshatókban gondolkodtok, akkor már inkább a menstruációs bugyi, használata ugyanolyan mint a mosható betét, csak nem csúszik el, nem látszik át, csak simán fel kell venni mint egy bugyit.
2023. jan. 10. 12:27
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam, hogy emillát, utána írtam csak a többit:)
2023. jan. 10. 13:19
 17/23 anonim ***** válasza:
85%

A kehelynêl megvan, hogy mit kell lemérnie és megadnia ez alapján pedig vannak adott kelyhek, hogy melyikek lehetnek jók. Mondjuk nekem pont nem lett jó amit választottam. De ha nem jó, akkor van facen egy csopi ott el lehet adni. A tamponnál mindenképpen jobb. Higénikusabb is.

Én ezt, hogy nem jó a hüvely izmainak úgy hallottam egy tanfolyamon. Hogy mennyi a valóságalapja nem tudom. Itt is két oldal van ugye...

2023. jan. 10. 13:27
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az emillának van intim kehely tesztje.

[link]

2023. jan. 10. 13:29
 19/23 anonim válasza:
22%

Esetleg még egy másik velejáró dologra hadd hívjam fel a figyelmed, kérdező.

Fontos lenne tudni, hogy hány éves a kérdésben forgó kamasz (12? 14? 16?), mégpedig azért, mert ebben a korban még az jellemző, hogy a lányok eléggé szégyellik a menstruációt és az azzal kapcsolatos tennivalókat, a fiúk meg eléggé gyerekesen viselkednek. Előfordul olyan, hogy pl. turkálnak a másik táskájában, amikor nincs bent a "gazdája", vagy kifigyelik, hogy valaki egy ilyen műanyag dobozzal jön ki a mosdóból, és kifelé is hozza magával, és elkezdik pletykálni, cikizni (gondolj arra, hogy egy időben rendszeresek voltak itt a "hova dugjam el a betétet" kérdések is, na ezt mégcsak zsebretenni se tudja...)

Szóval én inkább erre készíteném fel, ezek megoldásait kezdeném fontolgatni, nem azon gondolkodnék, hogy nem lesz-e büdös.

2023. jan. 10. 13:45
 20/23 Derjaderja ***** válasza:
100%
De amúgy pont akkorára össze lehet csomagolni mint a sima betétet. Maga a tartója meg nagyon esztétikus, az enyémen pl ilyen kis nőies szimbólumok vannak. Táska vmelyik mellèkzsebében elfér. Ahol amúgy az eldobós betét is lenne.
2023. jan. 10. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!