Gáz, ha az Aladdin mese betét dalát állítom be csengőhangnak? 17L
Figyelt kérdés
A zene címe :Egy új élmény... :$
imádom ezt a mesét és dalt...
És szeretném ha ezen csöngene a telóm.
Szerintetek ciki?
2014. júl. 20. 13:29
1/13 anonim válasza:
Nem. Utaztam egy sráccal a buszon, neki a Micimackó volt beállítva csengőhangnak. Na az ciki volt :D Az a szám megállja a helyét önálló számként is, szóval ne parázz ilyeneken.
2/13 anonim válasza:
Most miért ciki a Micimackó? :D
3/13 anonim válasza:
Mert vagy 40 éves volt, szakállas, szódásszemüveges és csak a fél busz szakadt amikor felcsendült az "ó édes mint a méz, mackó" kezdetű sor :D
4/13 anonim válasza:
Nekem is ez az egyik kedvenc dalom :)
5/13 A kérdező kommentje:
Haha, hát ezt az esetet inkább nevezném viccesnek, mint über gáznak :D
Talán valami kedves élmény fűzi őt ehhez a dalhoz, pld. a kisunokája kedvenc dala, vagy ilyesmire gondolnék.
2014. júl. 20. 13:49
6/13 anonim válasza:
Nem élheted úgy az életed, hogy a döntéseidet úgy hozod, mit szólnak hozzá mások. Nem vagy már alsótagozatos kislány. Vállald, hogy neked ez tetszik és kész! Ezt hívják személyiségnek és ízlésnek! Ne olvadj a tömegbe! Nem éri meg!
7/13 Gyémántlány válasza:
Az legyen a csengőhangod, ami tetszik. Tök mindegy, hogy gáz (mellesleg szerintem az Aladdin nem gáz). Mondjuk a Micimackós fazonon kicsit röhögtem volna :D de amúgy nem nagyon szoktam ilyenekre odafigyelni. A lényeg, hogy te vedd észre, ha csörögsz, nem?
8/13 A kérdező kommentje:
6-os, igazad van. :)
Ment mindenkinek a zöld kéz. :)
2014. júl. 20. 14:49
9/13 anonim válasza:
A párom telefonja ha én hivom Pityke őrmesterként csörög....
10/13 anonim válasza:
Az enyém az Attack on Titan csengőhanggal csörög :) Egyáltalán nem gáz az Aladdin se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!