Nyirokcsomok a kulcscsont felett?
Figyelt kérdés
Mindket oldalon ugyan azokon a helyeken egyforma nagysagu nyirokcsomokat erzek a kulcscsontok felett.
Jelenleg tuszos mandula gyulladasom van, az áll alatti és az oldalsó nyakiak megvannak duzzadva, azért támogatták tovább. Normális, hogy ott azok a pici pár mm-esek is érezhetok? Több helyen olvastam, hogy ott nem szabadna érezni de én már nem tudom. 3-4 dbot tudok kitapintani mindkét oldalon.
Nincsenek limphomara utaló tüneteim egyébként, csak ezt vettem észre. Két napja szedem az antibiotikumot.
2023. jan. 7. 15:36
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor nem lehet lymphoma vagy ilyesmi?😬
2023. jan. 7. 17:00
12/15 Ypszilon1980 válasza:
Lymphomára egyelőre semmi nem utal.
13/15 anonim válasza:
Nekem is pont ugyanott van 2 egymás mellett, mint neked, jobb felől. Azt hiszem 2 éve jöttek ki allergia szezonban, félévente nézetem őket. Amúgy az arccsontod alatt és az állkapocs felett, ahol a,, pampuska" van, ott nem érzel semmit? Mert én tegnap találtam valami lötyögőset, múlt héten volt bedurranva a fülem, most be vagyok szarva...
14/15 A kérdező kommentje:
Nekem az a mandulagyulladastol van begyulladva. :/ akkor ez nekem sem lehet koros ha neked is ott van. Szerintem nyugi ott teljesen normalis betegsegeknel. :)
2023. jan. 7. 21:40
15/15 anonim válasza:
Nekem is volt, ráadásul 3,5cm-esek.😬 Lezajlott a gyulladás, és már nincs is ott. ;) a limphomának sok más tünetei is lennének😁😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!