Nyirokcsomó a kulccsont felett duzzadt?
Sziasztok!
Lassan 1,5 hónapja erős refluxos panaszaim vannak, már a régi savlekötô sem használ. 3 nap múlva megyek tükrözésre.
3-4 napja a nyakamnál (vállamon) egy óriási gyulladt pattanásszerű valami jött ki. Amit nem piszkáltam, most már apad le. De elég gyulladt volt.
A torkom nagyon minimálisan fáj (de ez inkább a savtól)
A lényeg, a neten kutakodva.. a legnagyobb félelmeimet olvastam . Kár volt.. :(
Ehhez a kulccsont feletti nyirokcsomó duzzanathoz írták főként a gyomorrák és a leukémiát (mamám ebben halt meg sajnos).
Ezt a kis nyirokcsomót ma vettem észre. Igazából piszkáltam picit, kivi voltam mi az.. majd rájöttem olyan mozgatható, mint amilyen szokott lenni a torokgyulladásnàl az àllam alatt. Ha picit mozgatom akkor körülötte fáj.. de ez fájdalomnak sem mondható.
Előfordul,hogy a vállamon gennyes pattanás miatt van? Vagy hülye vagyok hogy a legrosszabbra gondolok?
0,5-1 cm közötti max!
Nyilván a gyomorfájdalom is a rákos tünetek között volt, és nyilván az utóbbi napokban ettől féltem a legjobban…
Rendben. Igazából amikor az arcomon vannak ilyen óriási gyulladt pattanások akkor az àllam alatt vagy a fülemnél szoktam ilyet érezni.
Igaz ilyen pattim soha nem volt még a vállamnál, így itt még nem tapintottam soha ilyen nyirokcsomót. Elsőre erre gondoltam azonnal. Kàr volt a neten olvasgatni..
Kedves 5,6-os :)
Köszönöm szépen! Voltam háziorvosnál, azt mondta több is van, de ez gyulladás, semmi komoly. És a pattanástól jött ki :)
:) szép napotn
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!