Yosmokeadope kérdése:
Nyirokcsomó duzzanat a baloldalon kulcscsont felett mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Egy elég nagy dudor lett a kulcscsontom felett de tegnap meg nem volt ott, ma meg fürdésnél vettem észre hogy ott egy nagy dudor a kulcscsont feletti nyirokcsomón hnap megyek korhazba vele mert ilyet meg nem lattam valaki tudja mi lehet ez?2023. jan. 1. 15:24
2/7 A kérdező kommentje:
Hát volt egy bölcsességfog húzásom, belázasodtam meg eléggé rosszul voltam tőle és a bal oldalamon egy 2 es fél centis dudor van lent a kulcs csontomon. Az a foghúzás kb 1 hónapja volt de lehet valami nem jó vele.
2023. jan. 2. 08:21
3/7 anonim válasza:
Értem. Lehet akár attól is, ultrahangra viszont mindenképpen menj el. Kórházban voltál?
4/7 A kérdező kommentje:
Holnap megyek orvoshoz de először a fogorvoshoz megyek akinél voltam
2023. jan. 4. 00:00
6/7 A kérdező kommentje:
Bölcsességfog miatt volt :)
2023. ápr. 29. 23:42
7/7 A kérdező kommentje:
Kihúzták és 1 hónapra rá eltünt semmi bajom de most megint jönnek a panaszok: reflux, kellemetlen érzés a torokban(mintha egy csomó lenne). Ezek mind a bölcsességfogam miatt van… most meg jön 2 amit kikell húzni és vége. Azért irom le hátha valakinek valami hasonló baja van!
2023. ápr. 29. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!