Miért mondják sokan, hogy kényelmetlen, meg rossz a betét, amikor egy idő után nem is érezni?
Figyelt kérdés
Számomra furcsa, mert én ha beteszem, akkor egy idő után, legfeljebb a szárnyainál érzem, hogy feszít, vagy hogy más az anyag, de azt is csak bizonyos testhelyzetben. Sokszor pl. el is felejtem, hogy van bent betét.
Inkább az szokott a gond lenni, hogy egy idő után olyan főleg hátul mintha vízben ülnék.
De maga a betéttel nincs kényelmi problémám.
Így merült fel a kérdés, hogy kinek mi a gondja vele? Hol kényelmetlen, vagy miért rossz érzés használni?
2023. jan. 3. 18:10
11/11 anonim válasza:
én nem szoktam ezen gondolkodni hogy milyen a betét. megjön beteszek egy betétet azt csókolom. nem tudom mi vele a baja sok nőnek. természetes dolog hogy menzeszünk van és betétet használunk. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!