Miért mondják sokan, hogy kényelmetlen, meg rossz a betét, amikor egy idő után nem is érezni?
Számomra furcsa, mert én ha beteszem, akkor egy idő után, legfeljebb a szárnyainál érzem, hogy feszít, vagy hogy más az anyag, de azt is csak bizonyos testhelyzetben. Sokszor pl. el is felejtem, hogy van bent betét.
Inkább az szokott a gond lenni, hogy egy idő után olyan főleg hátul mintha vízben ülnék.
De maga a betéttel nincs kényelmi problémám.
Így merült fel a kérdés, hogy kinek mi a gondja vele? Hol kényelmetlen, vagy miért rossz érzés használni?
Én még sehol nem hallottam senkit a betétről panaszkodni, csak a tamponról.
Honnan veszed ezt?!
Szerintem teljesen jó, lélegző, kényelmes betéteket gyártanak és valóban előfordult már velem is többször is, hogy oda kellett nyúlnom, hogy van-e rajtam vagy elfelejtettem feltenni! :D
Nekem a betéthasználatkor ahol a betét szárnyai vannak, ott gyakran fájt. Mióta tampont használok megszűnt.
Illetve nagyon nem is szerettem a vérbe tocsogni. Legjobb döntés volt tamponra szokni, pedig nagyon nem akartam először
6. Ő nem bugyit hord, ő a mi Fétikénk.
Vagy báris ki tudja, lehet már áttért a bugyiviselésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!