15 napja nem jött meg a menstruációm de nem vagyok terhes mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 13:43
1/7 anonim válasza:
Mármint hogyhogy 15 napja? Tegyük fel 30 napos a ciklusod átlagosan, és most 45 napja nem menstruáltál?
2/7 anonim válasza:
Lehet az oka stressz, vagy túl gyors fogyás.
3/7 anonim válasza:
Vagy ciszta. Nekem legutóbb 51 napra jött meg egy ciszta miatt.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány napos a ciklusom nem számolom sosem
November 17-én jött meg legutóbb ez már kb 2 vagy 3 éve így van 2020 decemberében voltam ultrahangon de semmit nem mutatott ki vagyis nem értette minek mentem oda lehet hogy csak rossz doktor nő volt és nem értett hozzá vagy nem tudom pedig annyira modernek már az ultrahangok
2023. jan. 1. 14:36
5/7 anonim válasza:
Melyik gyökér pontoz le állandóan mindenkit? Remélem csak ennyi öröme van az életben, hogy más segitő szándékú válaszaira tud egy pirosat nyomni.
6/7 anonim válasza:
Sok minden okozhatja, első sorban hormon probléma, az is előfordul, hogy kimarad egy ciklus. Ha rendszeres meg kell nézetni.
7/7 anonim válasza:
De ha sose számoltad a ciklusod hosszát akkor honnan a fenéből tudod hogy mihez viszonyítva késik 15 napja? Így értelmetlen az egész kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!