Nagyon félek attól hogy rákos leszek, mert már 5 napja nem jött meg. Máskor mindig szépen szabályosan megjött eddig a menstruációm. Nem feküdtem le senkivel se még, szóval terhes nem lehetek. Mit tegyek ,hogy ne féljek?
Figyelt kérdés
#egészség #ráktól való félelem
2022. márc. 30. 13:25
1/10 anonim válasza:
Semmit, ez egy természetes dolog.. Ha kimarad sem vagy se rákos se feltétlenül terhes..
2/10 anonim válasza:
Nőgyógyász, vagy várj még pár napot, hogy megbizonyosodj.
3/10 anonim válasza:
Menj el pszichológiai tanácsadásra.
4/10 anonim válasza:
Miért kell egyből rákra gondolni?
Simán lehet, hogy kimarad egy, de abban még nincs semmi, ha késik pár napot. Ha a következő is kimarad, akkor kell orvoshoz menni.
5/10 anonim válasza:
Nagyon sok nőnél előfordul hogy nem jön meg neki, kimarad vagy késik valami miatt, rengeteg oka lehet, de egyikőjük sem lett rákos. Várj pár napot, ha továbbra sem jön meg akkor menj el a nőgyógyászhoz
6/10 anonim válasza:
És hogy jön elő egy párnapos késés kapcsán a RÁK?????
Ezt megmagyaráznád, kérdező?
8/10 anonim válasza:
"És hogy jön elő egy párnapos késés kapcsán a RÁK?????"
Úgy, hogy mindenféle női topikokban, válaszokban állandóan a méhnyakrákkal ijesztgetik egymást (és főleg a kevésbé tájékozott fiatal lányokat)a nők. Ez már kezd egy mánia lenni; igazából nem értem, mire jó...
9/10 anonim válasza:
A hipochondria is fertőző.... :-s
10/10 anonim válasza:
Ilyesmi aztán millió októl lehet, szerintem elenyésző esetben rák az oka, ha késik. Plusz mivel ezen stresszelsz, így nyilván ez is rájátszik arra, hogy késik. Nyugodj meg, majd megjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!