Trisequens mellett lehetek terhes?
3 havonta járok dokihoz, nehezen érem el a vírus miatt ezért írok most itt. Ha esetleg valaki jártas ebben szívesen meghallgatom.
Évek óta szedem ezt a gyógyszert mert nélküle nincs vérzésem.(23 éves vagyok)
Sose indult meg magától , miután ezt szedni kezdtem akkor indultak be azok amik egy átlag nőnek. (mell, havi, stb.)
A kérdésem az lenne, amin csak most kezdtem el gondolkozni.., hogy lehet-e így gyerekem?
Szedi ezt valaki? Miket tapasztal?
Sokára megyek hozzá sajnos. Kíváncsi vagyok.
"Trisequens mellett lehetek terhes?"
Igen, lehetsz. Nagyon kicsi az esélye, de nem nulla.
Szexuálisan aktív, fogamzóképes korú nőnél soha nincs olyan, hogy "nem lehet terhes"
Azt értem csak nekem van egy alap betegségem amire próbáltam kitérni.
Gyógyszer nélkül nem jön meg, klimaxom már volt mikor ezt abbahagytam mert nem akartam magam gyógyszerezni.. Aztán észhez tértem, szedem normálisan.
Az érdekel , hogy valaki járt e már így. Csak olyat olvastam hogy XY embernek erős görcsökre kell vagy épp beállítani. De nekik megjön ez nélkül is, nekem nem.
Lehet nagyon hülyén jön le , miért nem a dokinál érdeklődök , de sajnos én még csak most jutottam el a baba gondolatáig. Mi lesz így velem..
Szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!