7 napja késik a mensim. Lehetek terhes?
Áprilisban másfél héttel korábban jött meg. (23-án). Azóta kvázi nem voltam együtt barátommal, mert utána benyeltem egy fertőzést, amire hüvelytabit raktam fel és Fluconert szedtem. Csak az utóbbi 4 napban volt olyan szex, ahol el is ment, de amúgyis óvszerrel védekezünk. (Meg május eleje óta úgy amúgyis csak most az utobbi nap9kban szexeltünk.)
7 napja késik már a mensim. A hasam néha görcsölget, a derekam leszakad általában, a mellem fájdogál de nem olyan durván. Gyakran megyek pisilni, bár utóbbi héten sokat ittam, mert megfáztam, ill. szex utáni felfázásra is hajlamos vagyok, hiába betadinozok és fürdök+pisilek utána. Tesztet eddig nem vettem, mert szerintem józan paraszti ésszel gondolkodva nem lehetek terhes, és azért 1000ft nagy úr ebben a gazdaságban:D. Jó lenne, ha valaki megerősítene ebben :D
Ill. ha világéletemben rendszertelen volt, akkor van okom elmenni majd egy komolyabb kivizsgálásra?
Ha óvszerrel védekeztek mint írtad akkor miből gondolod hogy terhes lehetsz?
Szerintem ez egy sima húgyuti fertőzés lesz bár nem vagyok orvos de nekem is hasonló tüneteim voltak és ez volt a bajom.
Ja és lehet a Fluconertől késik.
Nem vagy terhes, más miatt késik.
Ha mindig rendszertelen volt akkor vizsgáltasd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!