Adhatok neki altatót, ha terhes?
Nem! Először is ne gyógyszerezz senkit a sajátoddal, terhesen meg csak orvosi utasításra szedhet ilyesmit.
Miért nem alszik, te kije vagy?
Lesz ilyen többször is, hormonáliscl eredetű, túl fogja élni. Olyan is lesz, mikor meg alig bír fenn lenni.
Nem, véletlenül se adj neki altatót. Atyaég. És nektek gyereketek lesz...
Nem lesz baja, a terhesseg ezzel jar, ki kell szepen birni!
Ne legyel mar ennyire idiota,bar ha a parod elfogadja az altatot,akkor nem is tudom ki a nagyobb balfasz.
Terhessegem alatt az elso trimeszterben en se tudtam aludni, ha 5 ora megvolt egy ejszaka, az mar jonak szamitott. Aztan a masodikban igen, a 30. hettol mar megint nem tudtam.
Nem tudtatok, hogy ez nem mindenkit erint, de gyakran ezzel jar? 🤷♀️
Szerintem ne random terhes nokre hallgass, hanem az orvosra, nagyon max vele konzultalva szednek ilyesmit.
Mi lesz veletek, ha a gyerek megszuletik es nem alszik normalisan 2 evig? De tenyleg...
Ha megcsinálsz helyette mindent, akkor ő mit csinál? Lehet ha kicsit elfáradna jobban tudna aludni.
Sétáljatok nagyokat a friss levegőn, igyon citromfű teát, mozogjon, ezek is segítenek az alvásban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!