Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Adhatok neki altatót, ha terhes?

Adhatok neki altatót, ha terhes?

Figyelt kérdés
Első trimeszter. Négy napja alig alszik valamit. Zolpidemet tudnék neki adni. Ezen kívül Eleniumom van, de azt már nem merek adni neki.

2022. dec. 23. 20:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Mièrt nem tud aludni?

2022. dec. 23. 21:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Először is ne gyógyszerezz senkit a sajátoddal, terhesen meg csak orvosi utasításra szedhet ilyesmit.

Miért nem alszik, te kije vagy?

2022. dec. 23. 21:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. dec. 23. 21:09
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom frusztrált mostanság, lehet az állapota miatt. Elenium azt írja nem szabad terhes nőnek, de ez csak egy egyszerű altató, félek már attól lesz valami baja, ha nem alszik. Háziorvost nem érem el, biztos repülőn van. A párja vagyok.
2022. dec. 23. 21:14
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Lesz ilyen többször is, hormonáliscl eredetű, túl fogja élni. Olyan is lesz, mikor meg alig bír fenn lenni.

Nem, véletlenül se adj neki altatót. Atyaég. És nektek gyereketek lesz...

2022. dec. 23. 21:22
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz baja, a terhesseg ezzel jar, ki kell szepen birni!

Ne legyel mar ennyire idiota,bar ha a parod elfogadja az altatot,akkor nem is tudom ki a nagyobb balfasz.

Terhessegem alatt az elso trimeszterben en se tudtam aludni, ha 5 ora megvolt egy ejszaka, az mar jonak szamitott. Aztan a masodikban igen, a 30. hettol mar megint nem tudtam.

Nem tudtatok, hogy ez nem mindenkit erint, de gyakran ezzel jar? 🤷‍♀️

2022. dec. 23. 21:24
 7/14 A kérdező kommentje:
Rendben akkor várok vele. Írták terhes nők, akik szedték, hogy nem lett baj. Jelenleg jobban aggódok érte mint a gyerekért.
2022. dec. 23. 21:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne random terhes nokre hallgass, hanem az orvosra, nagyon max vele konzultalva szednek ilyesmit.

Mi lesz veletek, ha a gyerek megszuletik es nem alszik normalisan 2 evig? De tenyleg...

2022. dec. 23. 21:35
 9/14 A kérdező kommentje:
Amit csak lehet elvégzek én helyette. Elég baj az ígyis neki, hogy nem szedhet nyugtatót a terhesség alatt, eleve szorongásos pánikbeteg.
2022. dec. 23. 21:46
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Ha megcsinálsz helyette mindent, akkor ő mit csinál? Lehet ha kicsit elfáradna jobban tudna aludni.

Sétáljatok nagyokat a friss levegőn, igyon citromfű teát, mozogjon, ezek is segítenek az alvásban.

2022. dec. 23. 22:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!