Lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Fogamzásgàtlót szedek 7 hónapja. 3 hónapja csereltem így a 3. levelet fejeztem be mult heten szerdan. Csutortokon elkezdtem barnázni ugy hogy szombaton szokott “megjonni”.Volt mar h elotte nap jott egy kis barna de nem sok. Most maradt abba szerdan a verzes. Elkeztem a 4.levelet es ma itthon voltam nem ittam annyit de nagyon gyakran jarok pisilni.2022. dec. 23. 18:12
1/7 A kérdező kommentje:
Azt kimaradt hogy gyogyszer melle használunk óvszert 96%ban de van h nem de akkor sem megy el bennem
2022. dec. 23. 18:12
2/7 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes, ha még azt sem engeditek meg h elmenjen benned. A megvonásos vérzés sem egy teljesen fix dolog, én nem szedek fog. Gàtlót így is mindig barnázom egy fél napot mensi előtt, 29-31 naposak a ciklusaim.
3/7 anonim válasza:
Lehetséges, csináltass egy tesztet és kiderül. Egyébként normális hogy barna folyásod van előtte. Plusz az is, hogy sűrűn pisilsz, én azóta szenvedek ezzel mióta megjött először a menzeszem.
De egy teszt mindenre választ adna! :)
5/7 anonim válasza:
Szóval most az a problémád hogy gyakran jársz pisilni és hogy ez utalhat e terhességre? Jézus nagy az isten állatkertje 🙄🤦♀️
6/7 anonim válasza:
Ne viccelj!
Fogamzásgátló, óvszer, és megszakítás mellett lehetetlen, hogy terhes legyél. Lehet, hogy kicsit fel, vagy csak megfáztál.
7/7 anonim válasza:
Miért a megszakítás és az óvszer, ha gyógyszert szedsz? Ha ennyire félsz a teherbeeséstől, hogy tudod élvezni az együttlétet? Ráadásul még extrán parázol is... Ez nem jó!
Biztos, hogy nem vagy terhes, ha jól szedted a gyógyszert, nem maradt ki egy szem sem, illetve nem szedtél antibiotikumot és hasmenésed sem volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!