Vajon ennek a cikknek van valóságalapja?
2022. dec. 20. 18:34
1/8 A kérdező kommentje:
A cik röviden arról szól (azoknak, akik nem akarják végigolvasni), hogy egy nő azt állítja, hogy nem használ sem betétet, sem tampont, mert érzi, hogy mikor jön a vér, és vissza tudja tartani.
Nem tudom, szerintem ez lehetetlen.
2022. dec. 20. 18:36
2/8 anonim válasza:
Mikor nagyobb adag jön, azt én is szoktam érezni és ha tehetem, olyankor kimegyek mosdóba, hogy ne kelljen annyira sűrűn betétet cserélni. Ha ebből indulok ki, végülis elképzelhetőnek tartom, hogy kellő odafigyeléssel és gyakorlással ezt így is lehet. Bár azt nem tudom, hogy azt hogyan érzi, mikor csak egy pici fontnyi jön, illetve mit csinál este, nekem ez a része fura csak. Sokan még úgy is összekenik időnként a lepedőt, hogy használnak éjszakai betétet. Csak nem ébred fel rá és megy ki olyankor is.
3/8 anonim válasza:
Elképesztő, hova süllyedt a nőklapja!
4/8 A kérdező kommentje:
#2 Igen, a nagyobb cseppeket, darabokat én is szoktam érezni, bár többségében azt is inkább akkor, amikor már kijött. A kisebb adagokat viszont én egyáltalán nem érzem. Az pedig, hogy óránként félébred éjszaka, azt eléggé elképzelhetetlennek tartom.
2022. dec. 20. 18:55
5/8 anonim válasza:
Néhányan érdekesen értelmezik a szólás-, a sajtó- és a vallásszabadságot.
6/8 anonim válasza:
Volt itt egy csaj úgy 2-3 hónapja, na ő is pontosan ezen dicsekedett.
Hogy vissza tudja tartani. Fogalmam sincsen, hogyan - a hüvelyben nincs nem olyan záróizom, mint pl a végbél vagy a húgycsőnél, szóval "nem lehet" visszatartani.
8/8 anonim válasza:
Ha-ha, kizárt. Legalábbis van az a mennyiség, amit biztos nem lehet semmilyen hókusz-pókusszal így szabályozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!