Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért érzem mostanában a...

Miért érzem mostanában a termékeny időszakot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves vagyok, a menstruációm viszonylag rendszeres, van hogy pár nappal előbb, pár nappal később jön de szerintem ez rendben van. A kérdésem az lenne, hogy miért érzem mostanában ha termékeny időszakban vagyok? Fáj a méhem de nagyon, és természetesen a folyásomon is látom. Ez már a 3.alkalom, hogy nagyon fáj a méhem termékeny időszakban, viszont azelőtt sosem éreztem. Ez gond lehet? Bocsi a buta kérdésért, csak érdeklődni szeretnék, hogy volt e valaki hasonló helyzetben és hogy ez baj lehet-e. Köszi
2022. dec. 14. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
mi
2022. dec. 14. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, pontosan mit értesz termékeny időszakon, talán a ciklus 10-14 napja körül félidőben az ovulációt? Az ovulációt inkább az érintett petefészekben, vagyis kicsit oldalt szoktuk érezni néhányan. Mindenesetre semmilyen fájdalom nem normális. Ha továbbra is fennáll, inkább menj orvoshoz, nehogy mióma, ciszta vagy endometriózis legyen.
2022. dec. 14. 22:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Menstruáció előtt másfél/két héttel.

Le van töltve egy alkalmazás is, 13 nap múlva kell megjönnie és írja is hogy jelenleg termékeny időszakban vagyok

Vettem be gyógyszert így elmúlt a fájdalom, mindenesetre megfogom kérdezni a nőgyógyászomat is. (Sajnos erre az évre már nem kaptam időpontot, ezért is tettem fel a kérdést addig itt amíg el nem jutok az orvoshoz)

2022. dec. 14. 22:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!