Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fibroadenom van a mellemben....

Fibroadenom van a mellemben. Kinek van még ilyen? 25/N

Figyelt kérdés

Tapintottam egy csomót a mellemben, voltam is vele Szegeden orvosnál (Sasfészek Klinika). Az ultrahangos vizsgálat alapján azt mondta a doktornő, hogy fibroadenoma. 3 hónap múlva kell újra visszamennem ultrahangra. Nem is vett mintát, se semmit. Biztos az ? Elég ennyi ? Másnak is volt ilyen?

4.hónapja szedem a Belara fogamzásgátlót és totál felborult a hormonáztartásom. (Első 3 hónapban össze-vissza véreztem, mindkettő mellem be is volt duzzadva). Lehet az gyógyszer miatt alakult ez ki nálam? (17 mm a legnagyobb része) . Nagynak számít?

Hagyjam abba a fogamzásgátlót vagy mit kell tenni ?

Kiknek mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Picit bepánikoltam annak ellenére, hogy mondta a doktornő, hogy nem kell aggódnom.

ma 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Ki írta fel a fogamzásgátlót ? Talán ahhoz kellene visszamenni. Vagy ez a doktornő volt?

Miért szeded a gyógyszert? Jelezted neki, hogy azóta problémáid vannak ? Milyen vizsgálatokat csinált a gyógyszer felírása előtt? Nem javasolta, hogy abba kellene hagyni, ha negatív hatásokat erzekelsz a használat mellett?

ma 14:01
 2/7 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászom írta fel nekem. (Előtte a szokásos éves nőgyógyászati vizsgálaton voltam)
ma 14:04
 3/7 A kérdező kommentje:
A mell duzzadás elvileg termesztés hatás.
ma 14:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Vagyis én így tudtam.
ma 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor ez picit sántít, vérvételt kellett volna csinálnia..a fogamzásgátló használata előtt ezt sokan megspórolják, de azért ennek a gyógyszernek nem kis kockázatai vannak.

Előtte rendszeres volt a ciklusod? Jelezted neki, hogy problémás a gyógyszer? Mit mondott erre?

ma 14:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, hogy vérvétel is kellett volna, nem mondta ezt nekem. Nyilván kifizettem volna, ha tudom.

Előtte rendszeres volt a ciklusom.

Nem jeleztem neki, mert évekkel ezelőtt is szedtem már gyógyszert, és 2- 3 hónap után minden ok volt, voltak már ilyen mellékhatasok nekem anno is. Eszembe se jutott, hogy gond lenne.

Már teljesen jó a gyógyszer, valószínű negszokta a szervezetem. De célszerű lenne abba hagyni, nem ?

ma 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, és orvoshoz kellene menned.
ma 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!