17 eves vagyok. A mensim kb 2 es fel eve jott meg. Van mikor pontos a mensim van mikor 2-4 napot kesik. A mostani mensim 1 napot kesett. Dec 5. Helyett 6.-án jött meg,eddig minden okes. 4 napig tartott a mensim—>> (?)
Pénteken az az dec. 9.-én reggel mar eppen hogy csak pici par csepp ver volt a betetemen. este fele ki is vettem mert mar elalllt.
Viszont masnap estére vagy is “ma” estére dec. 10.-re hazaertem most ilyen 21:00ora fele elmentem wcre es lattam h sotet barna folton voltak a bugyimban. Nem sok!! De azert megilyedtem. Ma ilyen 12:30fele mentem el vasarolni szuleimmel. Es egesz nap nem voltam wc-zni. Es nagyon kellett lehet attol volt mert tartogattam egesz nap?
Nem vagyok terhess! 100000%-k!
Baratommal mar 2x lefekudtuunk!
1 hete tortent meg kb mikor ágybabujtam vele. De nem volt semmi vedekeztunk minden rendben volt!
Fertozesem sincs fix.
Ilyen meg sosem volt velem es nagyon megijedteem😭😭
Soha nem volt sotet barna masnap a bugyim….😭
A ciklusom 32 napos ha ez mondd valamit…
Lehet fel is faztam amugy egy par hete.. mert mezitlab jarkalok egesz nap a hideg csempen. Tudom idiota vagyok! De nem szeretek zoknit hordani se papucsot. Es hideg kovon is ultem….de nem 100% h felfaztam. Csak egy tipp. Mert gorcsoltem is egy hetig… de az lehetett peteeres is. Nem tudoom.
Kerlek ertelmes vaalszokkal segitsetek meg! Nagyon szepen koszonom elore is❤️😭😭😘
1. Valaszadonak.
De teljesen van olyan, hogy “nem vagyok terhes”
Ugyan is ha nem elvezett belem akkor nincs olyan hogy terhes vagyok.
Nem,k.. nem vagyok terhes!
Azert csak tudom mar mitortent szex alatt.?!;)
Nem, nem "késik" a menzeszed.
Teljesen normális ciklusaid vannak.
Késésről akkor beszélhetnénk, ha pl random 38-40 napokra jönne meg a 28-32 helyett.
Egyébként meg nem négy napig tart menzid, hanem, ameddig barnázol.
6-án megjött, 10-11-én még bőven benne vagy a normális 7 napos menzeszben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!