Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, vagy valami nem jó...

Normális, vagy valami nem jó a nemi szervemmel?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy bármilyen bugyit veszek fel, nem ott van benne az a kis zseb, vagy minek nevezzem... ahol a nemi szervem van. Mármint most ez egy elég részletes és bizarr leírás lesz... de ha hüvelyi folyásom van, akkor nem ott, a "zseb" résznél lesz olyan a bugyim, hanem előrébb, ahol már egy rétegű. Mintha túl elől lenne a hüvelyem. Másnak is ilyen?
2022. dec. 5. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%
Képet tudsz csatolni?
2022. dec. 5. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mely márkák váltak be amúgy?
2022. dec. 5. 18:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Akinek van hüvelye és hasonló lehet, mint az enyém, a leírás alapján, tudni fogja, miről beszélek. Így nem tartom szükségesnek a kép csatolását. :D
2022. dec. 5. 18:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Egészségügyi betétből az Always platinum? Ha jól írtam. Nekem ez a legkényelmesebb. Tisztaságiból pedig a Carefreenek az a pamutosabb változata, nem tudom most a pontos nevét.
2022. dec. 5. 18:17
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Még annyi jutott eszembe (a 8-as kommentemet kiegészítve), hogy létezik már tisztasági betétből is mosható fajta - ezt főleg annak, aki átázik a sok folyástól úgy, hogy az előre megy a bugyiban, de nem akar eldobható tisztaságit használni.
2022. dec. 5. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!