Hanna20011102 kérdése:
Baj van a nemi szervemmel!?
Figyelt kérdés
1 nagyon ciki probléma miatt vagyok itt. baj van a nemi szervemmel.12 éves lány vagyok és kinn van 1 rész belölle az gondolom ˇkinőttˇˇ? (bőr) gomba meg ilyesmi? mit csináljak? annyira zavaró..?.szóljak anyának?mért?????????????????????????????????????????????#nnemi szerv
2013. nov. 6. 06:54
1/6 anonim válasza:
Szerintem semmi baj, csak a kisajkad lóg ki, ami természetes.
2/6 A kérdező kommentje:
de nagyon zavaró..mit tegyek?
2013. nov. 6. 07:02
3/6 anonim válasza:
Nem lehet vele mit tenni az olyan
4/6 anonim válasza:
Első vagyok. Semmit nem kell tenned, hiszen ez nem betegség miatt van, hanem genetikai adottság!
5/6 anonim válasza:
semit ne csiájj majd ha 7-8 év mulva is zavar akkor mütét..
6/6 anonim válasza:
Természetes dolog. A serdülés során előbb a kisajkak nőnek , így kilógnak kicsit a nagyajkak közül, amik fél-egy év múlva követik és hozzá nőnek.
Ez a dolog magától el fog múlni.
Ha nem ez a rész lenne, akkor mutasd meg anyukádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!