2 napja észre vettem a fehérneműmön , hogy elég sok folyásom van. Nagyon erős hajfestèk szaga volt és halvány barna pecsétet is észleltem. Jövő hétre kaptam időpontot a dokihoz de addig is kívàncsi lennék a vélemènyekre…?
A "nagyon erős hajfesték szag" az ammónia, és bizony köze nincs a folyásodhoz, az a pisiből jön, szóval vagy vizeettartási gondod, vagy húgyúti fertőzésed van.
A sok folyás nem gond, ha nem.okoz panaszt. A halványbarna pecsételés viszont vérzést jelez.
A doki lesz itt a befutó.
De nekem csak 2 napja jeletkezett azóta semmi
Hogy ha fertőzésem lenne akkor az napi szinten mutatkozna
Vagy tévedek?
Köszi a választ
Ezért írom, hogy a sok folyás nem kóros, ha más panasz nem társul hozzá -viszketés, fájdalom, rossz szag vagy megváltozott állag. Mondjuk lehet épp peteérésed volt, azért volt bővebb a folyásod.
A pecsételő vérzés viszont lehet gond. Bár ehhez tudni kéne, hol tartasz a ciklusodban...
Illetve az ammónia szag, mint írtam is, a pisiből jön... szóval vagy a személyi higiéniád hagy kívánni valót maga után, vagy ott van valami probléma...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!