Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyire tabutéma nálatok...

Mennyire tabutéma nálatok manapság a menstruáció és az akörüli dolgok/tennivalók?

Figyelt kérdés

Kinél mennyire számít tabutémának jelenleg a menstruáció és minden azzal kapcsolatos dolog (vérzés, egészség, tampon stb.)? Mennyire tudtok róla nyíltan beszélni, és kik előtt? Mennyire titkoljátok?

Őszintén!

2022. dec. 2. 16:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%

"Ha viszont van problémád vele, vagy kérdezni akarsz, mi a francert lenne tabu ??"

Ha problémád van, akkor azzal orvoshoz kell fordulni, nem a kollégáidhoz, meg nem a műkörmöshöz.

"Másrészt én még nem találkoztam emberrel, aki vagy ne hozta volna elő"

Szerencsére én nem sok olyan nőt ismerek, aki mindenkinek az orrára köti, ha épp megjött neki. Ez magánügy.

2022. dec. 2. 20:21
 12/14 anonim ***** válasza:
39%

De értsd már meg, hogy nem arról van szó, hogy körbeplakátoljuk vele a várost meg kiírjuk Facebookra. Azzal meg nem kell orvoshoz menni, hogy "Téged is ki szokott dörzsölni az XY betét"? Meg azzal sem, hogy "Medencés buli volt lebeszélve a hétvégére, erre nem tegnap jött meg!"

Amúgy meg műkörmösként ne tudd meg mikkel fordulnak az emberhez :D Na az már tényleg kellemetlen tud lenni :D Megcsalós sztorik, szexuális tanácsok, de láttam már képet férfi nemiszervről is, hogy "Szerintem elég nagy-e?" Köpni nyelni nem tudtam :D Az hogy "Ne haragudj, ha ma kicsit nyűgös vagyok csak megjött" az még a top100 legcikibb kérdésbe se férne bele :D

2022. dec. 2. 21:21
 13/14 anonim ***** válasza:
38%

10 voltam. Épp azt írom, mint 12-es.

Vannak olyan dolgok amivel nem orvoshoz mész. Tényleg .

Nyilván nem a komplex , aggodalomra okot adó problémákra gondolok.

De uristen, mondjuk valaki átázott, vagy hasonlók. Szóval remelem érthető :)

Másrészt ha van ilyesmi, én pl először elmondom a baratnomnek, ő is nekem, vagy akar kolléga nőnek, nővéremnek ( nem mindnek egyszerre, épp, akit elerek ) , stb, és adnak tanácsot, nem néznek hülyének, hogy most pl jobban faj, ennyit késett vagy annyit. Aztán végül kapod a nyugtató választ, mert velük is volt ilyen. És igen, elmész az orvoshoz, de addig is, lehet beszélni erről, mert megnyugtat . Most konkrétan nem magamról beszélek, de ha évente egyszer valami fura, és épp nem elérhető az orvosom, hat simán beszélek erről :)

2022. dec. 2. 23:23
 14/14 anonim ***** válasza:
37%

Nem, nem tabu (miért lenne az), de nem is kötöm más orrára.

Akivel együtt élek, ő nyilván tudja, meg ha pl munkában fáj a hasam, akkor egyértelmű.

2022. dec. 3. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!