Facelle tampon tényleg rossz? Első használatra nem ezt kellett volna vennem?
Megvettem es aztan olvastam a velemenyeket, mindegyik rossz.
Az ob-ra sajnaltam a penzt, nem akartam olyan dragaval kezdeni.
Nagyon eros a verzesem az elso 3 napban, a legkozelebbi verzesnel mar tampont fogok hasznalni.
Miert mondja mindenki hogy annyira rossz a facelle?
Az nem gond nekem ha 2 orankent cserelni kell, szoval ha emiatt irja mindenki hogy rossz, akkor nekem emiatt nem lesz rossz mert en az elejen 2 orankent csereleni is szeretnem. De kivancsi vagyok a velemenyekre.
Nekem az OB a legjobb - használtam saját márkásat, ami nem okozott panaszt, viszont 2 órán belül már kifolyt a vér, mert megtelt (super).
Az OB super 5-6 órán keresztül még a legerősebb napon is bírja.
Gyengébb napokon mondjuk mindegy, de akkor meg minit használok, és abból jó a silk touch, mert könnyebben felcsúszik.
Ki az a betegagyú aki lepontozgat mindenkit? Valami tamponellenes betétmániás b*szatlan nuni?
Egyébként OP, tényleg az OB a legjobb, ennek a legjobb a nedvszívó képessége és van silk touch verzió, ami könnyen felcsúszik, akkor is ha éppen nem vérzel annyira. A sajátmárkásakat azért nem szeretjük, mert kevesebbet bírnak, illetve én volt amikor az Aldi sajátmárkását használtam egy ideig, ami a vért ugyanúgy magába szívta mint az OB és nem szivárgott soha a vér, tehát ilyen szempontból teljesen olyan volt, mint az OB, viszont, a nemistudom hogy mondjam, hüvelynedvesség szivárgott. Mindig ott volt egy tócsa a bugyimban ha 3 óránál tovább volt benn, vér nélkül, ezt nem nagyon értem hogy történhet, de az OB semmit sem enged át, úgyhogy visszaváltottam arra.
Viszont most, hogy ennyire felment az OB ára, a DM saját márkás Jessa-ra váltottam és ez is ugyanolyan jó mint az OB original kb nedvszívóképesség szempontjából, mindenképpen ezt vegyél legközelebb. Viszont ebben nincs silk touch verzió, mint az OB-nél, tehát ezt egy kicsit kellemetlenebb felrakni ha éppen nem vérzel nagyon.
Két óránkénti tampongyere nagyon gyakori, 4 óránként kell váltani, ha a super is csak 2 óráig bírja, az nem normális, orvoshoz kell menni vele.
A többi márkát meg ne is próbáld, nem jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!